Pages

Tuesday, September 28, 2010

Jom Makan Dunkin Donut

Dunkin donut for me not bad, hari tu Danish nak makan so beli le 6 biji. Sebiji @RM2.30 so kalau beli 5 dapatlah free sebiji, harga after tax ialah kalau tak silap RM12.10. He he he bapak nak makan cakap anak juga yang suruh beli kan. Biasalah tu.

Yang paling sedap for me ialah choc puding, memang simple kat dalam dia ada "inti" apa yang kita nak, chocolate ke, strawberry ke dan macam-macam lagi le. By the way, sesetengah orang suka big apple or jco. Apa-apa pun tak kisah le, makan jangan tak makan.

14 comments:

amirah said...

addict ngan jco..mujur dh bukak kat melaka ni..dunkin donut suka custard dia..sedap..

Hime said...

dunkin donut sy suka bavarian..best :)
tp sebenarnya plg suka Krispy Kreme. Then Big Apple..sedapnya :)
Yummy!

azzey said...

Sharinginfoz; sy pon prefer big apple....tp dunkin donut pon layan gak.....

CikLilyPutih said...

tapi krispy kreme donut dia tahan lama, 2-3 hari simpan but still sedap makan lagi lah.

luahfikiran said...

SALAM,
SEDAP TAPI MANIS. JADI LF, KALAU BELI, LF PILIH DUNKIN KOSONG. ADA NAMA SPECIALNYA !

the bert said...

suka big apple lg..

DKosongLapan said...

errmmmm....Ya Allah Ya Tuhanku tabahkan hati hambe Mu ini yang sedang berpose ini.....aminnnn

Sumijelly said...

pernah makan....
tapi sekaran gminat Big Apple la..hahahaha

Sumijelly.com

ejaMaria said...

suke big apple :)

Joy said...

suka big apple..tp yg kt pasar mlm pun ok. janji lembut n gebu ;)

maslinamansor said...

kalau dunkin donut, mas suka black forest jer... :)

ardinihumaira said...

lama dni tak pekena donat :D

relevan said...

Ini mesti sedap..makan tengahari boleh sampai ke malam..

miss nina said...

Jco pilihan pertama saya, lama dah tak makan dunkin