Pages

Tuesday, April 20, 2010

Jom Makan Donut: Big Apple

Hmmm saja aja tayang gambar ni especially waktu nak lunch ni. Donut Big Apple not bad dan rasanya lebih sedap daripada dunkin donut....... So kalau lapar apa lagi ambil bau ajalah ya. Kalau tak pun apa kata tengok kat screen tu makan ajalah......

16 comments:

SweetyMui2 said...

big apple the alien..kurang manis.suka!:)

nursarah said...

hehe, u should try J.co donut. its better than big apple donut. =)

icee-yah said...

alamak..alien..slurp...

Megat Azfar said...

terliur kowt..dala lapar giler..

jfook said...

It has been a long time that i haven't eat Big Apple DOnuts. Mmmm..I love J.co more by the way

chenta said...

ye..big apple lg best!sedapnye..terliur i

izan salleh said...

J.co lagi sodapppppp ;)

ierahaziera said...

*blogwalking

big apple mmg sedap....
i loikkeeee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni entry balas dendam yer..terliur donut me yang semalam kan?kan?hehehe

..nOj rawK.. said...

eh tetiba rase sakit ati plak... leleh2 air liur ni... adoiii

Amy Syaquena said...

salam perkenalan...just follow ur blog..jemput juga ke teratak amy ye...

♥ciK-t0ge ♥ said...

w0w..

**saYe suDa teliOr**


uwaaaa naK gaKkkkkk!

maslinamansor said...

betul2... Big Apple lebih sedap dari Dunkin dounut

DaHLia said...

saya makan mini donut jer...
lil'orbits namanya...jaga badan..hahah

cik kotak said...

salam ziarah..

terliur dibuatnye...

nairaariaa said...

sedapnyerr...lame tak mkn...mgidam daaa...haha