Pages

Tuesday, April 20, 2010

Isi Questionnaire Dapat Free Pizza???


Hari tu ada beli Dominos pizza online. Biasalah bila kita beli diaorang suruh le jawap survey atau mintak pendapat mengenai service diaorang dan juga macam mana reka bentuk dan kemudahgunaan website. So jawaplah lagipun tak banyak kan.....

Lepas jawap tu apa lagi dapatlah kupon pizza regular free tapi ingat mana ada benda free macam tu aja, kenalah beli at least satu bijik regular pizza. Biasalah marketing punya style kan, satu nak suruh kita beli lagi (repeating purchase) dan satu lagi ingin mendapatkan feedback from customers... Memang biasalah tu...

Anyway dari segi ekonomi, harga sebijik regular pizza ialah RM23.80. So dapat kupon ni macam beli satu dapat satu free le. Anyway, tanpa benda alah ni pun, biasalah kita boleh beli 2 regular pizza dengan harga RM30. Biasanya ada le kupon kat dalam newspaper, memang sangat normal le. Apa-apa pun dapat gak save RM6.20 (RM30 - RM23.80). Kalau nak save lagi tak payah beli pizza kan.

2 comments:

arekymz membuyau said...

hahaha..
suke ayat yg..
kalo nak lg jimat xyah beli pizza..
mmg pon..
hahaha..
tp kadang2 nak mkn kan..
xpe kot..

JMR said...

skali skala nak gk mam piza kan..n this is the best way! tQ for sharing..;-)