Pages

Thursday, April 22, 2010

Ramainya Orang Kat Jusco Card Member Day: Wangsa Maju

Hari ni ada Jusco Members' Day kat Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Memang ramai betul, biasalah orang suka shopping kan. Sebab sesetengah daripada orang cakap shopping ni dapat hilangkan stress, betul ke???? Anyway nasib baik dapat parking, yalah kat tingkat atas sekali tanpa bumbung.

Kat tepi jalan memang penuh kereta parking. Memang tengok sorang2 beli macam shopping raya le, rasanya RM200 to RM300 seorang kot at least.

He he he, so tumpang sekaki le ni. Anyway beli RM200++ so dapatlah gift voucher sebanyak RM20. Memang dapat RM10 setiap RM100 dibelanjakan. Anyway ni memang rancang nak beli pun, beli kasut, baju, then set cadar dan bantal........ Apa-apa pun, selamat berbelanja....

12 comments:

Kaseh NazLieza said...

saya pon pergi jg..ehehehe

Suliana said...

tgk orang pun dah takut..huhu

hakimfaridzul said...

ramainya!!!
belum lagi happy hour!!!
macam pasar tani pun ada!!!
agagagaga

|| NaFiRaa || said...

wahhhhh... bestnye dapat free voucher!!

rasp said...

mak aiiiii ramainya umat....

Kyuubi_85 said...

wah, ramainya orang. jualan penghabisan stok ke?

honeylanz said...

tak dpt pergi.. sbb demam :(

Ezzah said...

ramainya org! mmg mcm time raya kan org sikit ramai mcm tuh! :)

encik tikus said...

meriahnye! plek juge nak kate raye bukan,nak kate skola nak mule,da lame daa setat,hmmm gaji? next week baru dapatkan? haha ;)

Solehah said...

ooo..tak pegi pun..

~hAtT_beckHam~ said...

hahaha.. dah trend kalau JJ wat member card days.. memang jem...

penuh sesak... x kira la nak raya ke. gaji dah masuk ke tak..

peluang sales ni jarang di lepaskan oleh orang2 kita sekarang...

Mimy Hamid said...

i ada sana smlm ..amik cuti lagi..hehe