Pages

Wednesday, April 28, 2010

Jom Makan Kek

Hari tu pi Carrefour Wangsa Maju, kebetulan hari tu ada promosi kek. Apa lagi beli le tiga slices. Entahlah apa nama kek tu pun tak tahu yang pasti rasa coklat ngan orange.


Memang murahkan, hanya RM2.00 sekeping ataupun RM5.90 untuk tiga keping. Actually macam-macam jenis kek ada. Kebanyakan tak tahu apa nama kek tu. Nampak memang cantik tapi rasa bolehlah tahan, tak le great, lagipun RM2.00 sekeping takkan nak harapkan rasa sedap-sedap sangat-sangat kan.

Ni macam coklat ada strawberry pulak kat atas. Afiqah memang suka sangat.

Yang ni orang pun ada strawberry. Nama entahlah biar saya bagi le, kek orang berstrawberry.

Ni macam mocha aja. Sapa yang suka kopi pahit-pahit sikit bolehlah cuba kek ni.

Yang ni macam cookies aja dan sebelah tu kek berlapis kot. Belasah aja.

Yang ni pun satu, apasal banyak jenis sangat kek yang aku tak tahu ni.

Ni macam cocunut aja colour putih tapi tak mungkin. Yang sebelah lagi bercolour-colour pulak.

Ni macam black forest aja.

Yang ni bagi nama kek pandan le. Apa-apa pun, bolehlah bagi rating overall 8.3, sebab murah dan rasanya ok le.

15 comments:

Miss Rouge said...

sedapnye. murah pulak tu :)

Jard The Great said...

hehe.. wangsa maju ek? dkat da tu dgn tpt ku

Bro Framestone said...

samapi bile tue ek...

awat xtau nie... erm lambat lagi nk turun sane [even tiap kali turun kl mmg itu salah satu destinasiku]

BroFramestone Blog

Ejamaria said...

suke ngan kek rupe nyer...

iz-AnN عبداللطيف said...

behnya kek itu...sedapp...

Jangan Biarkan Diri Anda Diselubungi Misteri???

salam kenal

Ieda Al-Habsyi said...

uishhh!! byk nyer kek! teringi palk tgk...lunch ni kene carik 1, hehehe :)

otteck45 said...

last weekend still ada promo. semalam p dh lewat dh abis kot kek. x nmpak plak.. value for money.
//mkn kek smbil tunggu org umah soping baju kurung

Adziim said...

hoh~ sedapnya. pgi2 dah tunjuk kek.

~ ReD ~ said...

hoh! nak makan kek la!!! sekarang jugak gi beli kat Secret Recipe ;p

♥Azie♥ said...

adoi bro..saya mmg pengemar kek..tak tahan tgk kek strawbery tue

noor afzan said...

nak kek gak..

JMR said...

syioknyer kek nih..makin lapor nih....

Sharinginfoz said...

jard: memang wangsa maju...

bro framestone: rasanya last weekend aja, maybe nanti diaorang buat lagi..

Bro Framestone said...

hujung minggu nie bro ke ipoh pulak.. erm bukan rezeki la nie

BroFramestone Blog

Kaseh NazLieza said...

wahhhh....byk nyer kek..nk jg..