Pages

Friday, April 30, 2010

Bagilah Saya RM400 Nuffnang

Hmmm bukak aja nuffnang tengok-tengok earnings dah hampir RM400. Earnings tersebut setelah 7 bulan bersama nuffnang. Kejap aja rasa masa berlalu kan. Di samping dapat berkongsi pengalaman, view mengenai sesuatu perkara dapatlah side income kan tapi rasa malas aja nak cashout. Tunggu le... entah bila nak click button tu.

Nak ucapkan terima kasih kepada pembaca semua kerana datang blog ni dan diharap anda dapat sedikit sebanyak faedah setelah membaca apa yang saya tulis kat sini. Ianya hanya pandangan peribadi mengenai sesuatu isu atau perkara. Kan sharing is power.

26 comments:

chenta said...

uish..sy yg nak kumpul rm200 pun susah..hehehehe

Kancilbiru said...

tunggu lagi..pasni kita cash out beramai-ramai...:)

sweetheart said...

baru 7 bln dah dpt rm400... jeles nya...

JMR said...

owh..lepas dh ni bro duit myk sebulan...

Sendra said...

kenapa tak cash out je??kalau lambat ni rugi je rasa..sebab sepanjang aku blogging,cukup je duit nak cash out.aku tak fikir banyak terus cash out..sebab aku perhatikan makin aku cash out,earning dia tambah mcam mkin laju juga tw..ntah lahh..

Anak Perak said...

wah byk nya.aku nak cukup 50 pon payah.huhu..

hafizrahman said...

nk kfc bucket 2...haha

Supia Chao said...

Woh.. 7 months got RM400?? I only get Rm150 in 4 months. If you wanna cash out better do it today. Its start at the end of the month, faster cash out.

Adziim said...

Woh hebat 7 bulan dh bnyk tu.
Ni mesti bnyk tips dri GTO.

icee-yah said...

besnye...naikkan trafik lagi ok..tapi ur blog memang so infoful..hehe..

tiKa_AkiTa said...

wahhh gile byk ... sy nye bru RM1.75.. bile nk byk mcm tu xtaw la...ngee jom komen n3 sy plak

Farid Fernandez said...

http://mofasad.blogspot.com/2010/04/datuk-samad-said-mesej-kat-aku-pagi.html

honeylanz said...

besh...tu. x pe kumpul lelama skit lg..br tekan click tu ;)

msrh's said...

wah , bole belanja :D

noor afzan said...

huh..ramainya duit..

~ ReD ~ said...

hoh! kalau la nuffnangers cashout serentak beramai-ramai, mahu jamm sistem nuffnang. hehe

Ery Farieha said...

huiyoooo
tunggu la lg seminggu
400++ la tuuu

miss nina said...

banyak tu
duit tu dah melambai2 :)

rasp said...

wow, 7months dah RM400, impressive....

DaHLia said...

wahhh xpernah cashout??
erm kalo saya ikut jejak anda, mesti saya juga hampir sama :)

JAI said...

uihhhh...murah rezeki..aku pun dah boleh kuar tapi segan nak tunjuk..tunggu cecah 4,000 baru aku tunjuk..ahaks..ahaks

samdaddycool said...

Uish dah mantap tu.. takkan nak tunggu 5k baru cash out.. hik.. hik..

Bo the Nerd said...

Good job bro!

www.boisanerd.blogspot.com

Aus MeLankoLik said...

hahhaak , sket je lagi . 5 saat lagi cukup la tu , hahhaa.

Kyuubi_85 said...

wah, 700 dlm 7 bulan? bnyknya. Aku baru je cashout minggu lalu. :D ciput je. tk sampai pun 100. Org kata makin laju kalau cashout cpt, tp dah lama pla aku mennunngu buff tp tk muncul2.

Solehah said...

7 bulan dah dekat rm400..banyak tu..sesuatu yang boleh dibanggakan.