Pages

Friday, April 2, 2010

Anti Kelantan?????

Hmmmm, sekarang ni dah ada fan page, Anti-Kelantan kat facebook.... "kami ingin mencari 100 keahlian jika berjaya kami ingin kan 1000 keahliaan".

Macam-macam le sekarang ni.... Tak payah le buat kerja macam ni... Tak kisah le negeri mana-mana pun, hmmmmm mesti yang admin ni tak puas hati dengan orang Kelantan pas tu habis satu negeri di marahnya.......

Baik tutuplah fanpage macam ni.... Banyak lagi benda yang berfaedah boleh buat kan....

11 comments:

Faizal Fredley said...

hmm...ada gak mcm ni.begon tol la..

seniaku said...

report page tu.. bnda ni kalu dibiar lama2 akan mencacatkan or mmburukkan ngeri klantan.. dn mgkin org yg buat page ni akan terkena, sbb pihak fesbuk bsedia mmberi krjasama ngan stiap ngara bagi menghalang kegiatan seperti ini.

sekian

ardinihumaira said...

dni saket hati.. dni orang kelantan. bila masa dni wat salah dengan beliau hinggakan semua kelantanese di benci beliau? unfair!

Azrul Hisham said...

mak aii...bengong gila sape buat page tu...

maslinamansor said...

sepatutnya pihak FB kena letakkan syarat...
FB bukan untuk tubuh2 kan benda2 yang tak berguna...

rasp said...

dah takde keje le tu...

~ ReD ~ said...

apa daa~

Hana Kimi said...

apa nieyh?
ingat sume org Kelantan jahat ke?
Hana pon anak jati Kelantan jugak..
x patut2...
hope cepat2lah page tu tpadam terus 4ever n' eve...

ezzati said...

dah report page..ntahpapentah

ice♥ice said...

mcm2 fan page x bfaedah kt fb tu.
suka ati diorg je..isk.

Adisaufi said...

sokong ice-ice baby..he3