Pages

Monday, April 26, 2010

Important Announcement: Pergabungan Blogs Selesai


Untuk pengetahuan semua pembaca, sebelum ini saya mempunyai dua blogs, iaitu blog ini dan something is special. Setelah mengambil kira pandangan pembaca dan juga memberi kepelbagaian mengenai isu kandungan blog, saya telah mengambil keputusan untuk mengabungkan kedua-dua blog tersebut dan ianya diletakkan di blog ini, iaitu sharing is power.

Ini bermakna, semua entries yang telah saya tulis di dalam something is special telah dipindahkan ke dalam sharing is power.

Oleh yang demikian, bermula pada hari ini, blog ini tidak hanya membincangkan isu-isu mengenai kewangan, wang, isu semasa tetapi ianya juga termasuk isu-isu mengenai kisah-kisah kehidupan sama ada ianya melibatkan peribadi ataupun masyarakat. Diharap ianya dapat menambahkan pengetahun kita semua. Kan sharing is power.

12 comments:

♥Azie♥ said...

bro kita datang bawa cekodok sudi2 la ambil yer..anda di tag

rasp said...

JV dah settle ek..congrats...
smoga makin meletopsss ini blog :)

honeylanz said...

tahniah diatas kejayaan JV itew ;)

Natasha said...

salam buat sahabat, jom cek arah kiblat secara online percuma di blog Natasha, semoga kita senantiasa tahu arah lita untuk bersolat

JAI said...

Wahh..semakin power nampaknya..

Kapten said...

lg senang nak urus satu blog kot
tp semua ni ada kesan sampingan gak

FITRIHADI said...

wah bagus a..mesti lagi meletup lepas ni :) tahniah!

Wan Anie said...

bukan senang nak uruskan banyak blog dalam satu masa...

apa2 pun strategy...!

Dayung Serian said...

kedua2 blog tu very interesting 2 read.apa2 pun keep up the good work & tks sbb sharing info2 yg menarik.

miss nina said...

tahniah.
lepas ni, saya sure tak ketinggalan dalam bab isu semasa :)

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda.

Anonymous said...

Ini akan menjadi halaman web yang hebat, mungkin Anda tertarik untuk melakukan wawancara mengenai bagaimana Anda buat itu? Jika demikian e-mail saya!.