Pages

Monday, April 19, 2010

E-mail From Nuffnang: Gatsby's RM50


Baru dapat e-mail from Nuffnang on the Gatsby Street Fair's incentive. Seperti yang anda sedia maklum, pada 17 April 2010 "The largest bloggers' gathering in Malaysia" telah tercipta di dalam The Malaysia Book of Records yang mana sejumlah 518 bloggers telah berjaya dikumpulkan. Actually bilangan tersebut lebih ramai tapi angka tersebut hanyalah sehingga yang mendaftarkan diri sebelum penyampaian sijil tersebut.

Bagi menghargai kedatangan bloggers, Nuffnang akan mengkreditkan wang sejumlah RM50 di dalam akaun anda selewat-lewatnya by the end of tomorrow (Selasa). Bagi yang tidak dapat hadir ataupun, hadir selepas majlis penyerahan sijil tersebut, wang tersebut tidak dapat dikreditkan ke dalam akaun anda.

Apa-apa pun, yang penting we really had fun especially banyak games yang telah anda cuba dan jumpa bloggers lain.

9 comments:

kenwooi said...

rm50 is alot.. keep it up =)

rizputra7 said...

ohh..rugi tak join...

~ Ann ~ said...

wah wah wah...bertambah la jeles aku.. mak ai, nuffy tak nak datang ke sabah kerr?

wawan said...

naseb baik sampai awal.. merasala jugak RM50 tu..yay!

Rabia Sensei said...

huhu..datang hari tu..tapi rasa mcm tak dapat jer rm50 tu coz sampai lambat...tapi dah register kat counter...hmmm...so sad :(

Ery Farieha said...

ni nak sedey ni
:(
tak dapat
:(
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adziim said...

Laju dapat duit.

Kyuubi_85 said...

nasib la korang. aku kat sabah, cmana nak join semua tu. huhu. sedih2

♥Azie♥ said...

bro kita xdapat email lagi huhuhuhu