Pages

Thursday, April 15, 2010

Mintak Pendapat: Gabung Blogs

Sesetengah daripada pembaca tahu yang saya memiliki dua blogs termasuk sharing is power. Actually saya bercadang untuk merge dua blogs menjadi satu dan ianya akan diletakkan di blog sharing is power.

Actually memula saya buat dua blogs kerana satu untuk hal-hal berkaitan dengan kewangan dan isu-isu pengguna dan satu lagi more untuk blog menceritakan mengenai hal-hal my children. Tapi lately saya terfikir idea untuk menyatukan blogs ini. Idea ini datang daripada seorang pembaca, saudara muaz faris:

Of course ada pros and cons, antaranya ialah:

Pros:
  • Tak perlulah update dua blog, satu cukuplah
  • boleh mempelbagaikan kandungan
  • pelawat tak perlu le tengok dua blog berlainan

Cons:
  • Maybe sesetengah pelawat suka blog yang mempunyai fokus i.e. kewangan sahaja so tak suka baca mengenai hal-hal peribadi
Need your feedback on this. Thanks.

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo nak dapat earning lebih kalo ada nuffnang, rasa better buat 2 belog..hehehehe

icee-yah said...

em..kalau gabung pon ok tau..both have great contains..like to read them..

nadzirah said...

hmmm...separe cm byk kena update,tp contains ttp ade...better gabung kot...

YanTzYanTtiE said...

as long its informative :)

LiAnA said...

gabung pun okey.. boleh sekali tgk jer.. just labelkan ke.. senang nk cari gak nanti kan

maslinamansor said...

mas, mana2 pun boleh.
Tapi sebab mas lebih baca yang "Something is Special".. mas lebih suka maintain cam sekarang

Atan Athen said...

klu x gabung pon xpew...xde la bercampor2 isu contain nnt

Muaz Faris said...

baru tahu saya punyer idea ade di sini..

setelah google, jumpa gambar nih..
maaf baru sedar.

terima kasih.