Pages

Sunday, April 25, 2010

Jom Main Games Kat Carrefour Wangsa Maju

Afiqah memang enjoy sangat kalau pi Carrefour Wangsa Maju sebab kat sana ada tempat permainan kanak-kanak. Hmmm kat sana kalau nak main apa-apa diaorang guna token. Satu token 50 sen aja. So nak main, ada yang kena guna satu token aja, ada yang dua token dan ada juga yang empat token. Tengoklah jenis permainan yang nak main.

Macam kat atas tu main animal macam giraffe aja. Memang Afiqah suka sangat benda yang colour pink ni.

Yang ni permainan apa nama lupa pulak. Biasanya kalau main dengan abangnya, Danish memang riuh le. Tapi ni tak bawa abangnya sebab sekolah ganti so main le sorang-sorang. Apa-apa pun memang enjoy.

5 comments:

honeylanz said...

tau. mykids pun sama. tp dulu dlm carefour itself ada small playground. yg kt tgh2 tu... free aja. now dah x de kan...

~ ReD ~ said...

hoh! dh lama x di K4 wangsa maju

eYra said...

salam...selalu juga jejalan wangsa maju..he3

jfook said...

Saya suka main masa kecik dulu juga. :)

Adziim said...

Agaknya zaman aku ada anak nanti, nak ke diorang main benda2 macam itu.
Entah2 melekat ngan psp,ps3,xbox,dan apa2 yang advance teknologinya.