Pages

Tuesday, April 13, 2010

Jusco Card Members' Day: Wangsa Maju (22 April 2010)

Nak share mengenai Jusco Day untuk members yang akan diadakan pada 22 April 2010 (Khamis) di Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju. Dari 9.00 pagi sehingga 11.00 malam. Bagi pemegang kad Jusco anda bolehlah membawa 2 orang kawan anda.

Banyak diskaun ditawarkan i.e. potongan sehingga 70% bagi pakaian kanak-kanak. Bagi yang nak tukar kasut, anda dapat penjimatan dari 20% to 50% dan tak lupa untuk pakaian wanita sehingga 70%.

Apa-apa pun "jualan murah", sebagai pengguna yang bijak, belilah apa yang betul-betul anda perlukan dan bandingkan harga dahulu. Beli mengikut keperluan dan bukannya mengikut emosi.

5 comments:

arekymz membuyau said...

berebut2 la org nnt.,.
hahaha..

honeylanz said...

mesti 8 am dah jammed area tu.. nk balik pun..kn lalu jln lain la nmpk nye ;)

Suliana said...

suka nyer.. tapi duit plak tak suka.. tak de apa kot nak beli, ta payah pegi la.. mesti parking pun payah tu..

kak ina kl said...

salam...aiseyman..belum gajilah pulak..mesti orang ramai giler..

DeeDee said...

jusco ni mmg pandai. buat jcard day hari org gomen dpt gaji. hehe