Pages

Friday, April 30, 2010

Hanis Zalikha Ucap Terima Kasih........

Sebelum ni Hanis Zalikha telah mengucapkan good luck kepada Bro Eyriqazz melalui tweeter. Hmmm tak sangka memang hanis ni memang cool orangnya dan rajin membalas message.

So saja aja nak try, tak sangka hanis telah membalas tweeterku. Beliau telah mengucapkan terima kasih di atas apa yang aku tulis semalam kot. Saja aja nak share. Saya akui memang beliau berkawan dengan siapa aja.

Kawan biar ramai, musuh jangan dicari kan.

16 comments:

Kaseh NazLieza said...

kekalkan sifat yg baik ini hanis..=))

miss nina said...

hanis zalikha datang buat kunjungan semula?
really nice effort n story

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

betul...kawan biar ramai....

kenwooi said...

cool eh.. =)

Aiza said...

kehkehkeh.. sukeee =)

Bro Framestone said...

he..23x lepas nie mu pulak popular kan hhuhu

berkawan la dgn die.. ok pe

BroFramestone Blog

zulaikha said...

best2. ^_^

JMR said...

hanis mmg down to earth..top blogger2 sumer, contohi sikap dia..heheh

sebelas said...

biler lah hanis nak balas twit aku lak nie :)



http://nomborsebelas.blogspot.com/

yangbaik said...

terima kasih juga dari aye...

jane said...

yup..berkawan biar beribu .. berkasih pun biar beribu tapi yang sayang hanya satu

haahhhahaah

>_______*

cik EPAL said...

hanis memang cool :)

syue said...

fuyyo. hanis zalikha tu. HANIS ZALIKHA okey!

relevan said...

Hanis Zalikha..manis orangnya yer..

DaHLia said...

ermm beshnye :)

lizz said...

hanis xpilih bulu! even dh glemer,tp shes humble lah. emel die, if emel tu ok..die akn reply even pendek ;)