Pages

Wednesday, April 28, 2010

Lukisan Apa Ni???

Hari tu bila masuk bilik bacaan nampak gambar ni dilukis oleh Afiqah kat white board. Hmmm agak-agaknya apalah nak disampaikan ya.

Dia lukis kucing sebab memang suka sangat. Tak kisahlah tengok aja gambar cat memang happy aja. Entahlah apa yang comel sangat dengan kucing pun tak tahu. Tapi kat rumah tak ada le pulak nak pelihara kucing. Cukuplah dengan teddy cat cukup le.

Then dia lukis 4 ekor kucing maybe mengambarkan dalam family ada 4 orang, mummy, daddy, danish dan afiqah. Apa-apa pun, bagilah anak-anak express diaorang punya kreativiti.

17 comments:

Jong said...

Very cute drawing....

Adziim said...

dh lama aku tk melukis.

~ ReD ~ said...

maknanyaaaa.... 1 cute happy family @ home..

dh kata semua kucing..hehe

otteck45 said...

nice. luahan hati dlm bentuk lukisan.

Solehah said...

hehe..kretif kan..kalau tengok lukisan dia, dah tau dia lukis kucing.

rasp said...

dia lukis cat lagi cantik dari i hehehehe

miss nina said...

kanak2 akan relate lukisan/hasil kreativiti mereka dengan persekitaran diorg. through my experience, rasa sedih , suka dan tertekan kanak2 boleh dilihat melalui tingkah laku kanak2 n ekspresi bb diorg innocent kan.

drawing tu adalah simbolik kepada "one happy family"

~my 2cent

encik tikus said...

maybe dye suruh belikan kucing empat ekor kott,bia sorang jage kucing masing2,haha :D

ade mase singgah lee blog saye yeee

http://muhdfarith.blogspot.com

Cik Nurul said...

imaginasi budak-budak memang jauh..kita hanya menyokong dan memberi perhatian keatas setiap perkara yang ditanya..

Miss Rouge said...

comeeeeelllll :)

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. nak asah bakat melukis tu~

M!Er4N said...

nape x letak cbox ke shoutbox kt blog ni?xleh la nk tinggal jejak :)

honeylanz said...

pandai! mmg ada rupa cat!!

icee-yah said...

em..yang mane 1 daddy nye ek..hehe...

Eyriqazz said...

kreatif n cute bro..bila la alisya ble melukis gambar papa dia pula ye?

Sharinginfoz said...

thanks everybody.....kalau nak tahu daddy nya yang mana satu ianya yang colour merah.....

mytafa said...

ape yg comel sgt ngan kucing??? aiii, mara persatuan kucing mesia tau...hahahaha

aku penggemar kucing, dan lukisan tu comel