Pages

Saturday, April 17, 2010

Jom Order Dominos Pizza Online

Jom apa lagi, saya nak share mengenai exprience order dominos pizza online. Sebelum ni call aja tapi hari tu nak cuba online pulak. Mula-mula of course le kena login kat its website by clicking this, www.dominos.com.my.



Selepas anda tekan button "start ordering" kat bawah sebelah kanan then bolehlah mula memilih jenis crust yang anda nak. Hmmm nak yang original ke, new york crust ke or apa-apa le....

Then lepas tu anda pilihlah toppings yang anda suka, ayam ada, seafood ada, daging ada... macam-macam ada....

Selepas tu, pizza jenis apa yang anda pilih dan jumlah akan tertera...

Selepas tu jika anda berpuas hati, tekan aja submit order kat button bawah sebelah kanan tu....

Then anda akan terima message seperti di atas yang confirm your order then tunggu le dalam masa 30 minit pizza anda akan sampai. Kalau tak sampai dalam masa itu anda akan dapat kupon free regular pizza.

Di samping itu, anda juga akan menerima message confirmation of order melalu e-mail. Selamat mencuba...

14 comments:

velasrizal said...

sekarang ni tempahan secara online dah jadi trend..mmg memudahkan kehidupan manusia..

aizuddin.com said...

jadi lapar pulak tetiba

zailamohamad said...

salam, haritu pernah order online juga & yes mereka lambat so kami dapat kupon tapi harga yang dibayar tu macam tak berapa sedondon r dengan kuantiti..huhuhuhuhu..tak puas makan pizza haritu;D

DaHLia said...

erm xde DOMINOS kat Kuantan ni..huhuh

Solehah said...

wah..x pernah lagi order domino online.

PEREKA CERITA said...

hahaha.. sama la kita.. petang tadi pon aku makan domino pizza gak.. tp order tepon jer coz malaz nak daftar.. hoho... sedap :)

Bo the Nerd said...

Dominos ada bawak card credit machine tak macam rider pizza hut.
Dominos mmg sedap kalau nak makan take away. Kalau dine in, better pizza hut.

Tendou Sani said...

ooo...bru ja sembang sal pizza semalam...ekeke

|| NaFiRaa || said...

suka dominos pizza jugak!!! ingrediant dia lagi byk dr pizza hut..

Air said...

wah best2...tak yah bazir credit..

Adziim said...

Thanks bro, belanja gua mcd tadi.
Orang berbudi, kita membalas.
InsyaAllah aku promote link kau di blog aku.
:)

Rajin2 share banyak info.

Sharinginfoz said...

bo the nerd: tak ada pulak just cash aja..

adziim: small matter aja bro...

f is fikah said...

tak perlu ada akaun bank pape kan??
bagusla gitu.
kalo tak silap,pizza hut punya,kena ada akaun dulu kut.

Foodie Girl said...

i love domino's pizza and getting it delivered at by placing online order is a very good idea for saving time and having pizza with comfort at ma home..thnx for sharing this post..