Pages

Wednesday, April 21, 2010

Buffered Earnings RM13.34...... Orang Lain Sampai RM97.47

Sungguh gembira bila tengok buffered earnings ads sudah mencapai RM13.34. Actually this one is the highest earnings so far. OKlah lagi pun blog ni baru aja 6 bulan lebih. Anyway sekarang ni dalam this blog ada 3 buffered ads yang sedang berjalan.


Actually my earnings tu biasa aja jika dibandingkan dengan GTO yang mana earningsnya lebih kurang RM100. Banyak tu..... Dia punya visitors memang ramai lebih daripada 500 sehari tapi saya punya about 100 aja.

Apa-apa pun, thank you so much to all my visitors. Please do provide a comment in order to improve my writing or inform me any topic that you would like me to write. Kalau boleh tulis saya akan buat the entry.

18 comments:

ohmywtf said...

congrates!

chenta said...

buffered sy lebih rendah dr kamu tau ^_^

DaHLia said...

uiks, tukar tajuk daaaa :) :) heheh betul laa tu..

Mr Kamikaze said...

tahniah...teruskan usaha..

dude said...

aku pun baru rm2.75...relaxxx je.kang kalau dah byk2 kena bayar tax pulak.

sebelas said...

perhh..saya pun tak pernah dapat buuffed :(

http://nomborsebelas.blogspot.com/

iena said...

ok la dari kiter yg tak pernah ada langsung k

From The News said...

cayalah la bro.
ada juga buffered earnings :)
lama-lama nanti naiklah tu

apa2 pun kita kena sentiasa ingat, ramai lagi yang tak dapat merasa apa yang kita rasa. kita merungut dapat sikit, orang lain merungut tak dapat lansung.

keep on sharing :)
mmg betul, sharing is power!

fahmi nazarie said...

banyak dah tu..aku ni tengah menanti buffered earning yg entah bile kan datang..

Kyuubi_85 said...

ok la tu dpt juga. rezeki diorang, biarlah. buf aku 2 bijik je tau. tu pun mcm dah stop je. baru earning smpi RM1.30. huhu

tp syukur la. just teruskan usaha

nursarah said...

ehehe, nak compare ngan brader GTO mmg hanyut la. takpe, sikit2 lama2 jadi banyak. =)

JMR said...

tahniah..sikit2 lama2 jadi bukit..

FaTiN said...

pernah dapat sekali je. tu pun tak sampai singgit haha

encik tikus said...

xpeee usha lagy! yg penting buf anda telah mengalahkan buf saye oke?
haha,SHARING IS POWER! ;)

M!Er4N said...

xde chatbox ke kt sini?/hehhe

Solehah said...

banyak la tu..saya x pernah dapat sampai mcm tu.

JAI said...

Wokehh tu bro..rezeki sapa nak bagi..teguran ikhlas..Ayat-ayat cinta hang tuh JUSTIFY sikit baru nampak menarik dan tersusun wehh...

Sharinginfoz said...

M!Er4N: thanks for your suggestion. ada terfikir juga...... masa depan