Pages

Thursday, April 29, 2010

Hanis Zalikha..... Ada Orang Tak Suka, Mengapa???

Pagi tadi ada baca entry mengenai hanis zalikha wish good luck from eyriqazz. biasalah sekarang kan zaman teknologi, boleh guna tweeter, facebook, friendster dan macam-macam lagi untuk berhubung kan. Tak kisahlah dengan orang yang kita kenal ke tak kenal ke. kan dunia tanpa sempadan.

Sorry hanis gambar ni dicilok from your blog.

Anyway sambil tengok tweeter search le mengenai hanis zalikha ni. so ada sorang ni tulis mengenai beliau:

"Who the XXX is Hanis Zalikha? Masuk paper then comel sket terus ramai jantan menggatal.. ntah ape2 korang ni... hahaha..."

Begitulah message yang ditulis oleh beliau. Hmmmmm memang pendapat masing-masing kan, biasalah apa-apa yang kita buat, ada yang suka dan of course ada yang tak suka. kehidupan kan namanya...

hanis ni memang ramai peminat dan kalau nak tahu lebih lanjut pi le blog beliau. anyway beliau menggunakan blogspot pun ramai yang suka baca, entahlah mengapa.

24 comments:

♠ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ♠ said...

1st time baca pasal hanis nih....

encik tikus said...

adatlah ade org yg suke dan ade org yg xsuke kan? :D

sweetheart said...

biasalah hidup nie. ada yg suka, ada juga yg tak suka...

miss nina said...

blog hanis simple. dia ni boleh dikatakan down to earth sbb takde bercakap (menulis) untuk menjatuhkan org lain.

saya suka juga baca blog hanis. dan saya perasan ramai blogger baru ikut stail penulisan dia (personal opinion saya je ni)

Kaseh NazLieza said...

org tuh ader pnykit phd kot...

Ejamaria said...

suke baca n3 dia... bahasa pun yg elok2... tak maki hamun orang... dia muda tapi matured dalam menulis... rasa seronok bila membaca... ini bukan nak puji, tp realiti...
bila dia iklan produk, yg tu aku kureng sket... so 3n tu aku tak baca la...

nairaariaa said...

sbb die cantekkk...huu

Si Kenit said...

oh, adore u hanis zalikha
wink wink =D

kak ina kl said...

orang cantik banyaklah peminat..pastu pandai pulak tu.

Ery Farieha said...

beselaaa tu
da pemes
kite yg x pemes pn ade je org x ske
kankan?heee

waveX said...

no komen..

nabilah_2908 said...

biasalah...bila tgk org berjaya sikit..mula la nk megutuk..itu mmh sifat manusai yg punyai PHD tahap level tertinggi...hehe.. ;)

slm kenal dari nabilah.. :)

sisdee said...

bes blog dia sbb ayat dia simple heheeh orgnya pun cute n simple :)

biasa le adat manusia...:p

honeylanz said...

dia sgt slim... kalau la seselim gitu..ahaks...

░♥si lampu neon♥░ said...

susah jadi orang fofuler ni kan

cik EPAL said...

biasa la manusia. tak senang tengok orang bejaya kot. tapi blog dia best je :)

DaHLia said...

erm biasa laaaa ade je yg pHd tu..

asphaq said...

http://writetoasphaq.blogspot.com/2010/04/entah-laaaaaaahhhh.html


try masuk~

noor afzan said...

dia kan comel mesti la rama peminat..
=)

Drama Mama said...

sebab dia comel bukan saja dari segi rupa paras tapi personality wise too. saya yang mak budak ni pun suka kat dia. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

munster said...

beauty with the brain!

jinkamen said...

salam..
sorang lagi bloggers yang terkenal adalah jinkamen....hehehe

relevan said...

Suka Hanis Zalika..biar pun dia tak pernah masuk blog kome..tapi kome suka sama dia..

vidalsisah said...

akak br baca entri die, meme best ape, takder pon nk kutuk2 org laen. org yg kutuk tu dah tentu2nye ada phd la tu kan?