Pages

Sunday, April 25, 2010

Jom Makan Roti Canai Restoran Al-Hilmi, Taman Melawati


Sebut aja roti canai, mesti semua tahu kan. Apa taknya makanan kegemaran rakyat Malaysia. Semalam singgah kat Taman Melawati sebelah dengan Bank Islam. Sarapan kat sana. Apa lagi kalau tak roti canai. Memang sedap le kat situ. Dengan roti canai yang garing, rasa memang ada lemak-lemak sikit then kuahnya not bad. Kuahnya ada tiga, kari, kacang dal dan juga sambal ikan bilis. Pilihlah yang mana satu kegeramaran anda

Kalau nak tahu kat mana ianya di Restoran Al-Hilmi. Mottonya ialah "Selamat menjamu selera. Kepuasan pelanggan matlamat kami."

Apa lagi pi le cuba kat sana. So rating out of 10, saya bagi 8.4. Kira ok tu dapatlah A-. Kalau nak dapat A kenalah dapat 8.5 kan.

11 comments:

wawan said...

mcm menarik!

JAI said...

Mmm..bolehlah belanja gua makan bro...ahaks

Kaseh NazLieza said...

erm...kne try ni..

╚► capital S hana ◄╗ said...

wuuu~
lapar tetibe =="

Miecyber said...

Nyummy...:D

jfook said...

Mcm sedap jer..

[z@ck] said...

argh..roti canaaaiii
kempunan
T_T

Suliana said...

dulu masa opis lama, mmg itu la tempat mkn lunch..huhu..

relevan said...

Ha ha roti canai ni ada banyak minyak tak?..

Sharinginfoz said...

JAI: boleh aja...

suliana: ooo kerja kat area ni ya dulu

relevan: boleh tahan gak minyaknya

Anonymous said...

dulu saya makan kat sana ayah saya ternampak mamak kat belakang tu korek hidung time uli roti canai.