Pages

Sunday, September 5, 2010

Jom Berbuka di McD

Few days ago berbuka kat McD. Membuat suatu kelainan kan. Not bad juga masa pergi tak ramai lai orang rasanya kul 6.30 petang kot. Tengoklah Afiqah dengan matanya tertutup menunggu azan.

Memang not bad fries McD jika dibandingkan dengan fast food restaurants lain. Memang sungguh garing tapi kekadang agak masin. Air bergas OK juga sekali sekala layan ni. Maklumlah kitaorang selalu berbuka dengan air panas.

Burger for berbuka? Why not kan. Kalau tak kenyang malam makan lagi ya. Apa-apa pun selamat berbuka ya kawan-kawan.

9 comments:

aque said...

hari ni pown buke mcd.. spicy chicken mcduluxe... wargh.. lambatnye nak buke.. huhuhuhu

J.M.R said...

skali skala tukr selera ngn famili pon best gak..

Anne Boleyn said...

hohoo lama dah tak mam mc'd ni. miss the fries already. memang sedap! :)

akiss ferrero. said...

sedaps sedaps. kalau yg xcukup, leh beli dabel punyeeee ;p

icee-yah said...

hri tu sahur mcd..terigin sgt kentg mcd..tak thn..mmg sodp:)

fanadz said...

sedap2..McD fav adelah spicy chickn mcDeluxe..:D

relevan said...

Jommm..selamat berbuka..

azzey said...

Sharinginfoz: 2 hr lps pon try bersahur kat Mc'D..... sj nk tkr selera......

buaya said...

salam Ziarah...

dijemput menjadi follower sy k