Pages

Thursday, September 16, 2010

Afiqah Nak Makan Pizza

Entahlah Afiqah nangis nak makan pizza pulak. Entah apa mimpinya tak tahu le. Kebetulan pulak hari tu masih ada satu kupon "lambat hantar pizza" so dapatlah free satu regular pizza.

Yang ni BBQ Chicken kena pulak yang crunchy thin crust memang sedap dengan sos BBQ, shredded chicken, bawang dan green pepper memang sedap le.

Yang ni aloha chicken, sama gak ada shredded chicken ngan nenas dan yang penting kedua-dua pizza tu guna 100% mozzarella cheese.

Suka makan dominos ni sebab most of the time hantar on-time dan of course pizza panas-panas lagi. Layan ajalah budak-budak nak makan pizza kan.

10 comments:

yebbit + . + said...

yebbit nk pizza ugakk

Sumijelly said...

nik...roti dia sedapkan??
sumi suka roti dia....

ardinihumaira said...

sedapnya! lama dni tak pekena pizza. minggu depan nak makan pizza :D

Lagenda said...

Nampak mcm sedap plak pizza domino tuh..drolling dah nih!

J.M.R said...

wah..tetiba lak terasa nak mkn piza lak..asik makan rendang je kan..

Kyuubi_85 said...

wooo sedapnya... aku pun nak juga... hohoho

Fitrihadi.com said...

perghhh sedap giler meruntun jiwa..meleleh air liur ni tengok..adoiii

relevan said...

Suka juga makan pizza ni..tapi tak boleh lawan lempeng yang mak buat..

Kancilbiru said...

wah sedapnya..nak makan pizza gak la pasni...hehehe

azzey said...

Sharinginfoz: sedap2...nk try gak lah......:)