Pages

Monday, September 27, 2010

Google Dah Berumur 12 Tahun

Siapa tak kenal google kan? Ianya salah satu search engines yang ada. Rasanya tak keterlaluan saya cakapkan yang lebih 95% orang menggunakannya.

Hari ini 27 September 2010, google telah berumur 12 tahun. Kejap aja masa berlalu kan dan sudah pasti banyak kelainan google yang kita kenali dulu dengan sekarang. Apa yang penting seronok kalau visitors masuk melalui google kan. Apa lagi SEO kan salah satu sumber visitors.

So selamat menyambut hari jadi yang ke 12. Semoga dapat mengeluarkan lagi produk-produk yang gempak ok.

15 comments:

DKosongLapan said...

waaa....udah darjah 6 dah googles ni....awok suke gune googles compare to another search engine ..sbb sume yang awok nak .....sume mat goo ni ade.....

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho! dah 12 tahun rupanya, patut la nampak cake tu :)

the bert said...

google ni lite n easy..pastu byk mende boleh search dgn google ni..sbb tu aku suka..

Lagenda said...

kira2 dah lama la google ni kan?

eiela said...

ooh,,patutlah ade gambar kek. ingatkan ape tadi, terkejut jugak,, anyway,,happy birthday to GOOGLE!! :)

Kancilbiru said...

patutla kuar gmbar kek...hihihi

NICK IRFAN said...

12thn umor dia? lama gak...

relevan said...

Selamat hari Jadi Google..

ken said...

happy birthday google! =)

velasrizal said...

tak sangka dh 12 tahun dh google..

amirah said...

hehehe..same entry la bro..suka guna google sebab takdela complicated cam search engines yg lain..rasanyala

ardinihumaira said...

selamat hari lahir google :D

ProfHariz said...

Happy birthday google :)


New Entry ProfHariz
Salahkah Jika Aku Menegur?

miss nina said...

semalam nampak kek di google..bday dia rupanya :)

google sgt friendly-user

azzey said...

Sharinginfoz: mmg sker Googles!

p/s: muda setahun je dr my princess!!!