Pages

Monday, September 6, 2010

Hampir 2,000 UV: Iklan Raya TV3 2010

Buat pertama kali dalam sejarah sharinginfoz, jumlah unique visitors hampir mencecah 2,000 semalam. By the way, seronok juga bila ramai yang masuk baca entry yang kita tulis kan?

Sebelum bercerita lebih lanjut, thanks kepada semua yang masuk dan tak lupa kepada 2 bloggers yang banyak memberi trafik iaitu lebih daripada 150 combined. Siapakah bloggers tersebut?

  1. Eyriqazz : Entry yang bertajuk Katy Lim Li Lian Hina Islam melalui facebook dan kes ini sedang disiasat oleh SKMM. Di harap tindakan yang sewajarnya dapat diambil untuk mengelakkan kes yang sama dengan Katy Lim Li Lian ni tidak berulang lagi dan menjadi tauladan kepada kita semua.

  2. Cikgu Dahlia : Entry bertajuk Iklan Hari Raya Aidilfitri 2010 TV3 - Memesongkan Akidah Kanak-Kanak cukup ringkas dan padat (KISS) dan meletakkan video Iklan Raya TV3 2010.

Mengikut analisi histats, semalam jumlah pelawat yang masuk melalui injin pencarian adalah sebanyak 1,120 orang dan more than 95% adalah melalui google. Memang ramai betul yang berminat dengan isu ni. Masih panas lagi kan.

Pada pukul 8.00 hingga 9.00 malam, jumlah UV adalah lebih kurang 300 orang selepas TV3 memohon maaf atas penyiaran video tersebut dan menarik balik penyiarannya. Bagi saya satu langkah yang bijak dan perlu dipuji dan diharap ianya tidak berlaku lagi.

Secara keseluruhan lebih 1,500 hits on iklan raya tv3 2010 pada 5 September 2010. Thanks again kepada semua yang menyumbang trafik ini. Kalau free bolehlah baca entries on tips mudah seo dan tips mudah tingkatkan trafik.

18 comments:

Kancilbiru said...

woh gila banyak tu...tahniah la bro!

Eyriqazz said...

congratz bro..sudah semakin maju ke hadapan..teruskan perjuangan...hik3..

ardinihumaira said...

:D banyak tu!

DaHLia said...

tahniah !!!
mesti boleh tuuu.... daku target 10k hari ni, tapi xde makna gak, sebab Buffered dah xrunning...dah cukup ..

p/s: 10k tu angan2 jer..xkan dapat punyer..hahahaha

n@m@n said...

wow..hanya baca dan tengok je iklan tu..hehe

Lagenda said...

dasat visitor en sharinginfoz!

hans said...

yups
banyak gila dapat UV untuk entry nih
walaupun xbanyak macam ekau tapi kira memang 4kali ganda daripada biasa juga lah
hohoho



P/S : Iklan DIGI Nih Patut Kena Tambah Lagi Sikit Lah!

maslinamansor said...

dalam sehari ke tue?
Banyak tue... jeles2...

miss nina said...

ramainya orang singgah page sharing ..tahniah

p/s: saya dah pindah rumah (blog), silalah melawat :)

alinac lover said...

tahniah..pasni smoga lebih ramai yg msuk blog awak ya

ProfHariz said...

tahniah.. satu lonjakan tuh... tak biasa dapat gitu =.=

- zuriey - said...

wah bnynaknya,,,meletop betul

relevan said...

Tahniah aok..1 peningkatan yang mendadak..jika kena pada tajuk pasti ramai yang berkunjung..

Solehah said...

banyak boleh belajar drp blog sharing ni..hehe

darkbatman said...

tahniah bro.. makin mantap. heee

Encik Tikus said...

lapar pula tetiba. ehehe

naz said...

perghh tepuka tangan untuk lu bro :)

azzey said...

Sharinginfoz: x tau nak kata apa dah....tahniah tahniah dan tahniah jelah!