Pages

Thursday, September 23, 2010

Digi's iphone 4 Sudah Datang

Guess what? iphone 4 sudah datang ke Malaysia. Ianya from Digi. Fee bulanan serendah RM58. Nak tahu lebih lanjut boleh layari iphone4 @Digi.

Nak tahu mengenai pelan-pelan yang ditawarkan jom redah postpaid plans. Memang quite affordable cuma harga phone aja tinggi. Apa-apa pun mesti ramai yang tunggu iphone 4 from Digi. Kalau tak silap kul 12 tengah malam nanti maxis akan lancarkan pulak. Tunggu dan lihat iphone 4 Digi vs iphone 4 Maxis.

13 comments:

Lagenda said...

Iskkk...kuatkanlah imanku bila tgk h/phone2 nih!!

sweetheart said...

kat berita tadi tnjuk ramai tengah beratur kat the garden mid valley utk dapatkan iphone 4... sggp tu tunggu. mesti best iphone 4 nie...

Faizal@PeJAY said...

aku pun review gak maxis vs digi

LiFe KaMi said...

bahaya ni,menunggu duit terbang jer..hehe

Kyuubi_85 said...

x pyh main iphone, pakai phone cap ayam je.. haha

relevan said...

Sememangnya sungguh Comel ni..

ardinihumaira said...

dni tak mampu nak guna.. teringin tau.. huhu.. kalo dapat free kan beshhh ohho... bestnya :D

sahromnasrudin said...

lawan la sesame mrk...

aque said...

tengok sangat menerujakan tok memiliki en iphone 4 itu... tapi.... kene paham ler.. study ag... keh3...

azzey said...

Sharinginfoz: blh byr secara installment ek?

iza said...

Bila la nk boleh beli phone sendiri....asyik org je yg selalu sponsor

Sharinginfoz said...

lagenda: betul tu takut terbeli

azzey: boleh aja kan incik kad kredit ada, he he he

AngahSayang2314 said...

eh ada jualan murah la dekat mid valley 1/2 price i phone 4D semalam kuar kat tv betul angah tak tipuuu