Pages

Tuesday, September 7, 2010

First Time Catat Lebih 3,500 UV Sehari

Memang sungguh teruja betul suddenly dapat unique visitors melebihi 3,500 iaitu 3,694. Sebelum ni paling banyak pun dekat 2,000. Ni apa lagi gara-gara iklan raya TV3 le.

Di kesempatan ini, saya mengucapkan terima kasih kepada semua pengunjung dan juga bloggers yang banyak menyumbangkan hits hampir 350:

  1. Cikgu Dahlia

  2. Eyriqazz

  3. Darkbatman

  4. Ceriteras

  5. Benashaari

Di samping itu juga, semalam rekod tercipta apabila terdapat 465 UV pada jam 11.00 pagi hingga 12.00 tengah hari.

Thanks again kepada semua. Kalau free bolehlah baca entries on tips mudah seo dan tips mudah tingkatkan trafik.

19 comments:

Lagenda said...

Tahniah atas pencapaian tersebut!

ejum said...

tahniah..moga lebih maju lagi dalam bidang ini :)

Kancilbiru said...

wahh memang mantops ni..org tak balik raya lagi ke? hehehe

azzey said...

Sharinginfoz: tahniah lagi!

ProfHariz said...

bro makin mantap! blog pun makin popular... bila mau ke wordpress :P


New Entry ProfHariz
Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

amirah said...

wuit..byknya..nak jugakk..: (

DaHLia said...

tahniah!! :D

velasrizal said...

ramai betol berminat dgn iklan raya ni..

LiFe KaMi said...

wah dasyat2.. da setaraf blogger hebat.. mmg bekesan tips2 yang ko bg tu..

J.M.R said...

tahniah bro

darkbatman said...

tahniah bro..heheee.. sharing is caring aite..heee

Azman Roslan said...

hebat dan tahniah...


Jom Join Traffic Blog List

ardinihumaira said...

bagus ni! tumpang gembira.. ;) tahniah!

fanadz said...

wah2..congrates ya~~

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Tahniah la bro.
gi pun tengok trafik blog ni makin lama makin kencang pulak..hi

Entri terbaru PKE:
Siapa tak Baca Tak Boleh Raya!!

aReaL said...

Tahniah Bro... Ni Yang Membuatkan Nafsu Berblogging u Semakin Membuak-Buak Nih... Hehehe....

relevan said...

Tahniah sekali lagi.. Selamat hari raya..

~ ReD ~ said...

hoh! gempak! TAHNIAH!;)

Terima Kasih Nuffnang : Respons Helpdesk Nuffnang

Iklan Petronas : Hari Raya Seven Sons

Sharinginfoz said...

dear all: thanks for your support

kancilbiru: dah sampai semalam kul 2 petang

velasrizal: memang ramai betul yang minat

life kami: yang ni rasanya one-off susah nak maintain

dahlia dan darkbatman: betul tu, thanks again

areal: memang seronok dan boleh dijadikan semangat