Pages

Wednesday, September 15, 2010

Dah Minta Maaf, Kira Selesai

Ingat lagi entry saya sebelum ini mengenai "Raya pun nak copycat entry ke?" Selepas entry saya ditulis, nazminuin telah meminta maaf secara terbuka

"P.S Sorry for misunderstanding with Sharinginfo blog about this topic. My mistake. My apologize."

For me actually tak ada apa-apa, tak kisah nak guna gambar ke nak guna entry ke tapi do not copy 100% dan letak source.

Saya betul-betul kagum dengan sikap nazminuin yang meminta maaf di atas kesilapan. Sama-sama le kita meriahkan dunia blogging ni dan yang penting kita saling belajar dan memperbaiki apa-apa kekurangan bagi memantapkan gaya penulisan dan juga etika kita.

17 comments:

DKosongLapan said...

heheeh......baghu kene gempo udah goyang???.... apeppun sbb mike udah mintak mahap pade tuan punye ceghite....kighe mike mmg gentle lee......

LiNda said...

Tahniah nazimuin ! kerana berani meminta maaf

and ..

Tahniah kat awak ! kerana bisa memaafkan ..

Encik Tikus said...

bukan senang nak meminta maaf secara terbuka kan. kagum dgn nazimuin.

cikgu isza said...

alhamdulillah..

icee-yah said...

betul tu spe2 yang kite buat harus ada etika kan:)

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam..
bgos la xde ape2 yg besar berlaku..
elakkan kalo boleh kan..
:)

Lagenda said...

Yg mintak mahap bagus, yang memahapkan pun bagus jugak!

Sementara dalam mood raya..bermahap mahapan kan baguih!

hans said...

alhamdulillah
dia minta maaf
ko pun dah maafkan
macam nih la semangat blogger yang kita mahu
tahniah pada korang berdua

P/S : Air Tajam Memang Sedap

luahfikiran said...

SALAM,
BAGUS LAH TU. ADA HIKMAHNYA ATAS APA YANG BERLAKU.

aSmiDar said...

eda pon bangga ngan nazminuin tu....:)

Amir Izzat said...

alhamdulillah..bgs...aman je macam nie..kan?

Hairil Rizal said...

Takde salahnya tegur menegur yang membina.. asalkan tak menjatuhkan, mengaibkan dll.

Bagus tu Sharinginfoz.. dan tahniah gak utk yg meminta maaf. Perlukan keberanian level tinggi utk minta maaf kat public camtu!

PinQib said...

baguih nye. kalau sy.. em.. takut sikit.. ahaha

Sharinginfoz said...

dear all: thanks for your comments, anyway, sama-sama le kita jadikan blogging ni suatu yang fun dan yang penting ianya dihormati orang

ardinihumaira said...

;) bagusla kalau macam tu

relevan said...

Minta maaf cara terbuka..bagus..akui kesilapan..

azzey said...

Sharinginfoz: bagus saling bermaafan...