Pages

Sunday, September 26, 2010

Segmen Kenali Blogger: hamzah ian @terbang tinggi

Jom segmen kita kali ini diteruskan bersama hamzah ian @terbang tinggi. Tak tahulah mengapa blogger hamzah ian memilih nama ni, nanti dia akan citer ok, tapi yang pasti ianya adalah ultraman.

Entry pertamanya pada bulan Februari 2009 dengan tajuk wattefxx. Kiranya dah lebih 1.5 tahun berblogging dan masa entry ni ditulis jumlah followers hampir 800 orang.

Seronok gak baca cerita yang hamzah tersilap masuk kelas. Pas tu apa lagi drop le subjek tu, kekadang kita tersilap kan sebab code tu macam lebih kurang aja.

Memang aktif juga dengan nuffnang dan antara aktiviti yang disertai ialah majlis buka puasa. Sure seronok kan dapat mengenali bloggers lain. Itulah keunikan nuffnang.

Tak sangka ada juga orang buat entry mengenai biodata ultraman ni. Baru tahu yang ultraman ni mempunyai ketinggian 40 meter dan berat 35,000 tan.

Masa raya hari tu hamzah sempat memberi tips berapa banyak kita perlu bagi duit raya berdasarkan umur dan sebagainya. Hmmm memang beruntung betul jadi college student sebab dapat RM100 kan.

So kalau rasa tak puas dengan review saya apa lagi jom terbang tinggi.

13 comments:

eelobor said...

pernah gak singgah ke blog ultraman tuh, memang menarik dia pnya entri.

Bro, jgn lupa yer. dah msg kat fon & facebook tadi

wannurfazrini said...

hahaha, si hamzah ni loyar buruk je lebih .

ardinihumaira said...

;) jum3 ke sana

Bro Framestone said...

kasihan la si penganggur yg telah kehilangan kerje kan he...23x

klu xdpt kerje pulak cam mne huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

relevan said...

Jangan silap masuk blog dia ni..nanti kena Fire..

iqbalsyarie said...

Yes.selalu ke sana dan juga ke sini :)

Entry Baru:
-Yelah,saya ni orang asing...
-Ulama Politik ?

Encik Tikus said...

hahahaha. blog dia pulak kena. jom terjah~

hamzah ian said...

wa... tenkiu2... rase nak nangiss

Wahida Nasution Thakhrim said...

terbang tinggi memang best..

Sharinginfoz said...

ardini: apa lagi jom terjah guys

relevan: sediakan air sebelum masuk

hamzah ian: small matter bro

amirah said...

hamzah otromen yang mana?kosmos ke lima? .... : P

nur said...

wah siap biodata ultraman lagi.


ALL IN ONE

.s.o.f.i.a. said...

ha ha............ hammie ian yang lucah........

love his blog......