Pages

Friday, September 24, 2010

Gambar dan Biodata Mia Sara Nasuha

Siapa kenal Mia Sara Nasuha? Rasanya ramai yang kenal terutamanya bila mia terkenal dengan cerita Adamaya dan juga Epilog Syurga Cinta. Kat bawah ni ada beberapa keping gambar yang diambil from facebook "kami peminat adik mia sara @amani".

Ni biodata mia sara yang diambil from okbeb.com:

Name: Mia Sara Nasuha bt Muhammad Ridhuan

Birth date : 30 sept 2005

Age: 5 years

Occupation: kids model and actor

From/location: kota damansara

Father’s name: ridz

Other’s name:fyda

Her 1st appearance on tv: 2008

TV comercials: Bank Islam, Celcom, Sustagen, Nokia, Astro Beyond, TM, Soflan

Dramas: Adamaya is her first drama.









38 comments:

Lagenda said...

bdk kenit ni MEMANG sgt2 pandai berlakon!

luahfikiran said...

ASKM,
MANIS MUKA CUCU TOK INI ! MACAM MUKA MAK AYAH NYA JUGAK LAH !

LiFe KaMi said...

oo tahun depan dah masuk tadika la yer..
geram nyerrr...hehe

relevan said...

Kita minat Ustazah tu ajer..he he!

aque said...

cumelnye....

noor afzan said...

BELIAU SANGAT COMELLL!!!

sweetheart said...

pasni ramai la terkenan nama Mia Sara Nasuha wat nama anak. hehehe...

Bro Framestone said...

ala tomey huhuu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

amirah said...

nak terkenan muka adik mia ni la nanti.. :p

ardinihumaira said...

deen cakap : abang nak anak macam mia!

hahaha... hebat penangan mia ni.. deen yang tak suka tengok cite pon jadi tercongok tengok petang2

DKosongLapan said...

comeyyynyeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

meowwmania said...

comel btl bdk nih

maslinamansor said...

sesiapa yang ngandung anak perempuan sila tengok wajah mia selalu...

mesti comel...

naz said...

memang ramai berkenan. kalau boleh nak masuk tunang ni haha

naz said...

memang ramai berkenan. kalau boleh nak masuk tunang ni haha

axelida said...

salam tuan rumah,

nak tanya sket, cene nak buat link kat komen mcm Bro Framestone buat tu?

BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

tengkiu.

mmg suke tgk mia bakon.. cute + pandai

sahromnasrudin said...

mmg dia nie cun sgt2...

AngahSayang2314 said...

hehehe pandai dia berlakon kan??

eT said...

comel kan...
gambar mak ayah dia ada x?hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel sampai anak aku pun suka ! :)

SURIA AMANDA said...

budak kenit nih mmg menjai pujaan Lisa..mmg selalu balik dari kerja cepat semat2 nak tengok Epilog Syurga Cinta...

azzey said...

ardinihumaira: sorang lagi bakal aktres!

izee said...

sgtt comeyy bijakk plak.

Joy said...

comel sungguh adik mia sara ni

~aSHa~ said...

comey sungguh budak ni....
smlm mmg ada terpk nak buat biodata dia...

Sharinginfoz said...

axelida: boleh rujuk sini http://www.w3schools.com/HTML/html_links.asp

dear all: mia ni memang pandai berlakon dan tak dinafikan kecomelannya

Suliana said...

BUDAK NI COMEL SUNGGUH.. HOPE ANAK POMPUAN SAYA SECOMEL INI.. HAHA.. BERANGAN JEK.

Miya ✖ said...

she's so cute and very talented too! i'm her big fan ever <3
:)

Shaffik said...

Budak kecil ini memang best kalau berlakon. Petah bercakap. Sungguh talented. Cam mana laa dia orang bley jumpa budak ni kan...

bidadariku said...

mia sara mmg cute..ala2 tomel2...tp siapa ibu bapa mia sara???nk tau sgt2..kalau boleh..post pic parents mia...

Ran said...

so cute la mia ni

aen ashiqin said...

comel btl adik miya sara ni.

Carlos Seira said...

comelnya mia

Anonymous said...

comelnyer mia<3

Hanis Athirah said...

Comelnya Mia ni, pandai berlakon pulak tu hehe

aniez said...

comel nyer mia ... hehe

Anonymous said...

Mmg comellh <3

fazalina said...

Comel.. sgt kamoo