Pages

Wednesday, September 22, 2010

Epilog Syurga Cinta: Episod 27

Epilog Syurga Cinta episod yang ke 27 telah membongkar rahsia bahawa Mia Sara Nasuha sebenarnya adalah anak kepada Irham dan Xeera dan bukannya adiknya.

Memang terkejut betul Irham setelah pendedahan dibuat oleh ibunya, Puan Sri Mahani setelah Irham mendesak ibunya untuk memberitahu cerita sebenar.

Manakala ustaz telah menolak proposal daripada Datuk Siti Syuhada untuk menjodohkannya dengan Siti Syuhada memandangkan ustaz sudah ada somebody kat kampung yang menunggunya. So kalau tak silap esok adalah episod 28, yang terakhir dan saksikan apa kesudahan cerita epilog syurga cinta.

13 comments:

ikan emas said...

teruja jg nk tgk ni

Lagenda said...

x pernah tgh citer nih..

Kyuubi_85 said...

tak dapat tgk. tv takde huhu

jom exchange link

DKosongLapan said...

alahai...kesian adik mia sara kan.,..kannnn..... comey betoi le diee.....

sahromnasrudin said...

alamak..tak join la citer nie huhuhuh

iza said...

Tgk kadang2 je tp tapi tetap nk tau episod last.

ardinihumaira said...

dni pon tgk! besttt... dni duk pk cikgu ct kawen ngan jasni kot kan..

Anonymous said...

ustaz tu nak kawin ngan xeera tuh, si muka kene simbah asid tu.

~aSHa~ said...

wah dia pun layan ye cite ni...

dah nak habis ni pun asha baru nak tgk2..ehehehe

amirah said...

aah, dah tau dah mia tu anak irham sebenarnya sebelum ni.tapi nak jugak tau apa endingnya harini

aSmiDar said...

lor..g2 plak..pastu mia nak panggil ape kat abg die tu...
tak sabar jugak nak tengok ni..

AngahSayang2314 said...

angah suka time nie masing2 semua insaf..

x sabar nak tunggu ari nie

relevan said...

Suka tengok lesung pipit heroin dia.. hehe!