Pages

Friday, September 24, 2010

Nak Free Header?

Adakah anda bosan dengan header blog dan nak buat tak tahu? Apa kata kita pergi terjah kat bighandesign untuk mendapatnya secara percuma. Di samping itu kalau anda nak something different, ianya boleh dibincangkan dan harga yang berpatutan akan dikenakan. Kalau nak boleh ikuti langkah ini:
  • Follow blog either follower, twitter, facebook or feedburner
  • Tekan button Order now
  • Isi borang
  • Isi maklumat dan gambar
  • Hantar
Jom apa lagi kita redah bighandesign.

17 comments:

ProfHariz said...

Thanks For Share :)


New Entry ProfHariz
Semak Jantina PC Anda

DKosongLapan said...

nampak cantekkk design kat blog tuu....
mane tau kot2 blog awok ni awok nak apgred (upgrade) lagi kee........

iza said...

Menarik ni....
Sesuai utk sesiapa yg tak pandai nak design sendiri....

relevan said...

Ini yang kawan tunggu ni..nak try dapatkan..tq Nik..

Siti Shahidatul Asmidar said...

somel gak header tu eh...

Lagenda said...

pandai betul tuan blog tu buat...mak idok ler reti!

CERITA LEBAT said...

ok jugak..

amirah said...

nak tapi tak sempat nak bukak akaun twitter bagai..ermmm

ardinihumaira said...

boleh dni cuba juga :D

cikgu isza said...

saya ada header tapi tak tahu nak adjust.. :(

Anna Boleyn said...

free header?? huaaaa,,,best gile!

luahfikiran said...

SALAM,
TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN. NANTI LF PERGI JENGUK !

e.l.i.s.s.m.i.e said...

boleh lah kalo nak kelainan, foc lak tu kan?

Drama Mama said...

menarik ni...background design free ada tak? hehehhee overrr kan!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

sahromnasrudin said...

salam..header sy byk memberi makna kpd sy..dialah tempat sy pertama mendapatkan ilmu..tidak bercadang utk menukar header lain

maslinamansor said...

orang kretif dia nie..

nanti mas boleh order kalau tetiba nak tukar header baru...hehe

eT said...

xpenah tukar header lagik...hehehe