Pages

Sunday, September 5, 2010

Segmen Kenali Blogger: rina @stories of rina

Jom kejap aja masa berlalu kan, next week dah minggu terakhir kita puasa untuk this year. So segmen kita bagi minggu ini bersama rina @stories of rina. Dah hampir 2 tahun berblogging dan tulisan pertama quite simple dengan tajuk First Post, dengan tulisan "under construction".

By the way, rina ni memang suka ngan colour pink, kalau tak percaya tengoklah background. Semasa entry ni ditulis mempunyai 531 followers dan rasanya more than 80-85% adalah kaum hawa. Rina suka share mengenai kisah peribadi, macam2 cerita ada.

Memang active berblogging dengan secara purata 2 or 3 entries sehari for the past 3 months. Memang dapat banyak awards from kawan-kawan. Kalau nak tahu mengenai rina boleh tengok her formspring. Antaranya umurnya 23 tahun, baju colour pink dan satu lagi colour lain untuk raya, tinggal di KL, pernah makan budu tapi tak minat dan banyak lagi le.

Cuba teka yang mana satu rina? Nak tahu yang mana apa kata tengok entry ni. Ianya semasa berbuka puasa dan meraikan mereka dapat kerja.

Ni lah hadiah untuk buah hati. Bukan sorang, tiga orang pulak tu. Memang ramai betul yang diminatinya, maybe susah nak buah pilihan kot.

Memang suka pakai loreal, antara barang-barang yang dibeli masa bershopping.

Ni lah situasi masa first day kerja. Memang seronok sakan dah le tu, hari pertama kerja dapat pendahuluan RM100, baik betul majikannya. So kalau nak tahu lebih lanjut jom stories of rina.

13 comments:

PinQib said...

wau.. hee.. da masuk dah.. pomot la belog sya gak.. wakakak


Latest entry di:

Surat emo
Check out on me new header!~
Komik comel. Comel ke?~

hans said...

hari pertama dapat RM100?
walaweh
dkt mana keje tu
nak keje situ juga lah

P/S : Aku Maluuu

nabil_potter said...

ak nak kerja situ gak la..macam best jew :)

hans said...

jom nabil
kita kerja sekali
ku tumpang hang lah
hahaha

P/S : Aku Maluuu

kakyong said...

rajin nya buat review blogger...
kakyong ari tu dah terSTOP sekejap..
lepas raya ni kena aktifkan semula nih..

http://www.kakyong.com

relevan said...

JOm terjah blog beliau..

Rina (◕‿◕)✿ said...

aisehh..bz lately ni. da telambattt

hihi

maceh sharinginfoz, nnt rina wat entry balas ^___^

Bro Framestone said...

comey kan die...

bro ade satu pic je dgn rina.. tue pun kat die...

bile la die nk bg kat bro T-T

nk wat kenang-kenagan

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

iqbalsyarie said...

Wahhh..faymes la rina tu :)

TERBARU: Bayyinat-penjelasan dan Bagaimana dengan Ramadhan kita?

hamzah ian said...

gua tak pernah di review.. sob2..

Al-Fikr said...

best blog Rina....
pe spec nk org promote blog kite?
saya nk tau....

Rina (◕‿◕)✿ said...

bro nak ke haha. rina ada kot post. entry mana 1 tah :p

Sharinginfoz said...

pinQib dan hamzah: do not worry, just a matter of time

kakyong: sambil-sambil melawat dan mendalami blogger

al-fikr: tak ada apa-apa syarat jus random, tunggu ya

rina: thanks for writing about my entry