Pages

Thursday, September 23, 2010

Easysmsbiz

Pernah tak anda mendengar mengenai easysmsbiz? Mengikut websitenya ianya "satu sistem hebahan sms pulak (bulk) melalui internet. Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang. Sistem Hyprobulksms ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan yang anda sasarkan.

Maknanya kalau anda nak buat majlis perkahwinan dan ingin menjemput 500 orang bolehlah gunakan service ini ataupun bagi anda yang mempunyai perniagaan bolehlah kita iklan menggunakan sms dengan kos yang sangat rendah iaitu 9 sen setiap sms ke mana-mana talian.

Antara yang menarik mengenainya adalah komisyen 100% pertama di Malaysia. Modah rendah dan bayar seumur hidup, mendapat pengiktirafan daripada PPIM dan banyak lagi seperti di atas.

Ini adalah cek yang diterima oleh ahli-ahli. Kalau ingin mengetahui lanjut boleh layari easysmsbiz.

Nasihat from sharinginfoz, sebelum anda masuk dalam apa-apa jua business atau skim, baca dahulu dengan teliti dan buat reseach dengan mendalam bagi mengetahui dengan sebaik yang mungkin.

15 comments:

sahromnasrudin said...

leh caya ke???

amirah said...

yup betulll...buat research dulu

DKosongLapan said...

laaa.....bukan mike dah join bende ni ke???

Kesah Mistik-GBM II

LiFe KaMi said...

wah mmg jimat kalau nk sms byk2..
info tg berguna..
Nak join bisnes ni mmg kena selidik betul2 dulu,skang ni nmpk semua lengkap dengan sijil le iklan le alih2 dibekukan oleh bank negara juga..

velasrizal said...

blh anto sms byk2 kt kwn2.. bguna bila ajak kenduri..

PinQib said...

haha.. kayo den. tp masih ragu3

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

maslinamansor said...

tak minat sangat...

betul, baik buat research dulu..

Azman Roslan said...

nak kena cari downline gak ke??

Bo the Nerd said...

Bagus juga. Pernah join yang ini tak www.toneexcel.com. Silalah melawatnya. Kalau nak penerangan lanjut, hubungilah saya kat fendi_bo@yahoo.com atau tinggalkan email di www.boisanerd.blogspot.com.

www.boisanerd.blogspot.com

Abyss said...

Selalu jgk dpt email bisnes gna cra ni...bnyk syarikat tpi cra gna sma je...itu yang jdi cm ragu2 .

relevan said...

sudah banyak jenis bisnes SMS bulk ini..agaknya tentu dah ramai yang kaya raya sekarang..

kak ina kl said...

tak beranilah nak join benda ni semua..takut tertipu..

tak nak join ker contest akak?hadiah makin bertambah sebab ada orang sponsor

ardinihumaira said...

betul3... kena kaji dulu.. sebab skang banyak yang tipu... huhu..

J.M.R said...

ada usaha, pasti berjaya..

azzey said...

sharinginfoz: betul tu...kenea kaji & fkir betul2 sebelum masuk apa2 bisnes secara online ni....