Pages

Friday, September 24, 2010

Perkahwinan Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah

Perkahwinan Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah, itulah tajuk entry kali ini. Apa istimewanya "Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah"?

Masa blogwalking, sempat baca entry "Tiba-Tiba Hits Lebih 500" oleh pondok merah, Sebelum ini blog pondok merah merekod on average 20 UV tetapi semalam lebih 500, gara-gara entrynya bertajuk "Gambar Perkahwinan Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah". Tak tahu tiba-tiba ramai yang berminat dengan wedding Nur Nadiah SM Nasimuddin.

Entry bertajuk "video perkahwinan nur nadia sm nasimuddin" oleh mommalydzar juga mendapat tempias yang sama oleh kerana entrynya bertajuk "perkahwinan mereka yg kaya raya - nur nadiah sm nasimuddin & hamzah alang azman shah".

Pelik kan tiba-tiba ramai nak tahu mengenainya. Apasal ya?

23 comments:

Lagenda said...

sebab cerita org kaya2 nih kan menarik untuk kita amik tahu dan sibuk2.

DKosongLapan said...

dapat tengok jele.....
bunga die aje...
same rege (harga) dengan belanje kawen oghang biase.........

Tak Mesghe Pelanggan II

ardinihumaira said...

sebab wedding dia terhebat... paling hebat setakat yang dni pernah tengok ;)

J.M.R said...

kompom mencanak trafik!

Kyuubi_85 said...

sebab org mcm kita ni mengidamkan majlis perkhawinan yg mcm diorg ni.. org kaya raya.. betul kan?

Abyss said...

Perkahwinan yang mewah, siapa yang tak nak?

n@m@n said...

baru je tengok tadi kat FB..

Anonymous said...

gempak seyh...

velasrizal said...

sbb weeding of the year kot..

Encik Tikus said...

oooo. pasal tue rupanya

kelhome said...

maik aihh grandnya nmpak..

hamzah ian said...

PERGH.. MMG BESAR ABIS..

anisalya said...

tengok video dia je la...
gempak!!!
memang ten thumbs up la.

pinjam ibu jari boleh?

the bert said...

sm nasimuddin, owner naza eh??

ProfHariz said...

mungkin ramai yang suka bab2 perkahwinan kot? huhu

New Entry ProfHariz
Video Klip Kutuk Namewee Rasis?

relevan said...

Perkahwinan anak jutawan..mewah ah..

~aSHa~ said...

ramai yg nak buat majlis mcm tu..so bagi yg tgh nak bertunang atau melangsungkan perkahwinan sure mreka google kan..

azzey said...

Sharinginfoz: sbb orang kenamaan kot....

Anonymous said...

Amazing, very good article. Thank you for sharing this kind of stuff. I really get pleasure from it

Anonymous said...

Thank you very much for the post relating to this subject, it absolutely was beneficial.

Anonymous said...

Thank you for supplying these kind of very tips. Congratulations on being an outstanding blogger.

Anonymous said...

Very useful content! Always makes overall good sense. And even was straightforward too.

Anonymous said...

Many thanks for taking the time to write such a beneficial blog, it's recently been beneficial.