Pages

Thursday, September 9, 2010

Apasal Kena Ada Benda Alah Ni?

Tadi masa berjalan-jalan terjumpa le satu blog ni. Dalam blog tu ada benda alah yang stick ni sebelah kiri, kalau kita scroll down benda ni masih melekat dan ikut kita. Tak tahu pulak macam mana nak tutup.

Bagi saya sorry to say, benda ni disturb pembacaan kita, yalah tak nampak apa yang ditulis. Itu just pandangan saya, maybe ada purpose letak benda ni. Actually sekarang ni ramai juga dah mula letak benda ni. Apa pandangan you guys?

20 comments:

velasrizal said...

annoying btol benda ni.. org komen dgn ikhlas bkn secara paksa..

al-lavendari said...

memang merimaskan !

J.M.R said...

yup..mmg annoying jer..

Hime said...

bagi saya, setiap individu ada hak masing2.kalau tak suka, boleh tinggalkan blog.tapi bagi pengunjung yang rasa tak selesa tapi suka membaca di blog tu, mungkin boleh cadangkan kepada pemilik blog supaya dibuang gadget tu

Azwan Azmi said...

agak menyerabutkan..kadang2 kalau tgk ad je bnda tu terus close tab blog tersebt..

Aizat Shafiq said...

Betul2...
aku cukup tak selesa nak browse blog macam tu...
harap boleh dibuang la..
baru orang minat nak datang selalu...=)


[Video] Perdebatan Hari Bakar Al-Quran

syuE said...

syue taruk gak tp tade la follow even tgh scroll..hehe :)

abang ensem said...

aNNoYinK..

mamai said...

tutup ngan blog sekali la senang

relevan said...

Saya pun tak suka letak benda gini..buat nyemak dan memberatkan saja..

Selamat malam Raya..Lemang dah masak ni...meh laa..

cikgu isza said...

kalau sampai menganggu.. memang tak best..

akiss ferrero. said...

btul btul. comel comel. tp ini blog. bukan sarkas. siap pasang radio dan lagu2 yg xleh tekan STOP tu. hayo.

klku kt mespes ke, frenster dulu leh la wat mcm tu ;p

ok. sori kepada yg terasa. siyes, kdg nk blogwalking pun payah. ;p

luahfikiran said...

SALAM,
MUNGKIN TUJUANNYA NAK MENARIK PERHATIAN KITA UTK BUAT KOMEN. TETAPI SEKARANG NI, PEMBACA BOLEH JADI RIMAS DAN TAK ADA MOOD NAK TINGGALKAN KOMEN. JADI, BENDA2 YANG ADA BAIK DAN TAK BAIKNYA PERLULAH DIKAJI SEMULA PENGGUNAANNYA. TERSERAH KPD YANG EMPUNYAI BLOG.

Muaz Faris said...

tak tahan nak suh orang komen sebab blog nyer takde orang nak komen..

DKosongLapan said...

Salam....
mmg bende ni menyusahkan sebenonye....
tapi tu la....tuan tanah blog kekadang ghase bende dia buat ni nak bagi meghiah blog dia.....tapi dia tak tau.....bukan semue suka bende camtu..... susah kite nak scroll ke bawah blog dia....

Mohd Adziim said...

Serabut.

Encik Tikus said...

agak menyemakkan jugak.

Kyuubi_85 said...

annoying.. tak suka.. dan yg guna wideo widget tu pun annoying. klik skit kelur pop up..

hamzah ian said...

yup.. semua terikut dengan blogger lain.. tapi tu kehendak masing2..

ada yg berblog untuk jadikan blog tu diari elektronik..

tp bg yg berblog untuk org lain baca so mmg annoying..

kalau gua yang guna netbook kecik ni lagi la.. terpaksa kecilkan page untuk komen blog tu.. jadi dah menyusahkan sebab takut terklik widget tu..

so skali lagi ni hak individu rite?

Anne said...

very annoying :) tp tu la hak masing2.