Pages

Friday, September 17, 2010

Tak Suka Entri Bola Sepak?

Sekarang ni banyak betul perlawanan-perlawanan bola sepak yang berlangsung. Ada yang suka dan ada juga yang tak suka kan, tapi jangan risau blog sharinginfoz ni macam-macam ada bukan hanya sekadar update keputusan terkini bola sepak. Kebiasaannya perlawanan ini berlangsung pada malam (bola sepak Malaysia) atau pagi hari (Eropah).

Memang banyak i.e. Piala Malaysia, Liga Perdana Inggeris, Liga Juara-Juara, Liga Eropah, Serie A (Itali), Bundesliga (Germany), Ligue 1 (Perancis), La Liga (Sepanyol) dan banyak lagi.

Tapi apa yang saya update mainly 4 aja, Piala Malaysia, Liga Perdana Inggeris, Liga Juara-Juara dan Liga Eropah. Since sharing is power and knowledge penting, kita kalau boleh kena tahu banyak benda even sikit-sikit barulah seronok kan.

17 comments:

DKosongLapan said...

laaaaa.....ade jugak ke yg tak suke???

biase le tu...bukan senang nak puehkan hati semue oghang kan???

Blog Oghang

Kyuubi_85 said...

bukan x suka tp x minat especially piala malaysia. kalau org puteh lak minat gila... hehehe

Wan Gerrard said...

Gerrard pudate perlawanan melibatkan Liverpool je =P

Rina (◕‿◕)✿ said...

opss...bukan sngje xnak layan, tp asik mngadap laptop je hehe..

relevan said...

Setuju dengan Sharinginfoz..janji boleh Sharing segala info..

HaiDa HiDa said...

tu la kan.. lain orang lain ragamnya.. payah nak puaskan hati semua.. tpi kalau yg mmg minat bola ni, 100% sokong.. hehee.. saya ok jer sbb saya mmg minat ngan bola terutama piala malaysia..

ardinihumaira said...

isk3... pelik la orang cemni.. tak suka jangan komen. senang... dni ni haaa lom penah2 tengok bola.. teringin nak tengok.. tapi tah bila berpeluang dapat tengok sebab tak alert bab bola hehe ;p

t kawen, kena ngadap bola la kot.. cik abang gemar tengok bola :D

Lagenda said...

klu tanya mak, mak pun x minat but bkn semua kehendak org kita leh ikut tol tak?

Just blogging apa yg kita minat 1st.

~ ReD ~ said...

x minat sgt bola sepak..:D

Asyik Jadi Pengapit Je, Hilanglah Seri Kau Nanti...

sahromnasrudin said...

salam..sy peminat setia Merah Kuning iaitu Selangor...

velasrizal said...

ramai pmpn x minat plak dah. susah la cmni

Faizulhadi said...

wahahaha
dn frgt to follow me back ye
http://akubudaklicik.blogspot.com/

Eyriqazz said...

saya minatje..tapi takble lawan anak buah..memang siap hafal semua player ...

hans said...

aku amik berat pasal kedah n liverpool jer
ekekekek

P/S : 1133 Followers Darab RM5 = Sangatlah Mustahil...Hahahaha

Mat Pintu said...

salam kenal...

yeah! hidup mesti la berbola-bola

Kelantan FA & Man Utd all the way yow wiki2!!!haha

PinQib said...

boleh lar.. x da lah suke sngat..



Latest entry di:

Let’s Exchange ><
Cinta Pakwe Kulit Hitam

azzey said...

Sharinginfoz: betul....betul...betul!