Pages

Saturday, September 4, 2010

Memang Betul Nuffnang Boleh Buat Duit

Semalam ada baca blog kawan-kawan mengenai income with nuffnang, sebuah syarikat yang terkemuka di dalam bidang pengiklanan melalui alam siber.

Antaranya ialah eyriqazz yang teruja mendapat income yang for me quite substantial melalui buffered earnings ads dengan tajuk "first time dapat buffered earning RM200+". Tahniah diucapkan kepada eyriqazz yang sangat rajin berblogging dan yang uniknya suka masuk contest dan menang.

Yang kedua, siapa tak kenal dengan kakinakl. Suka juga dengan tajuknya "First time dapat satu BE dekat RM100". Memang respect ngan kakina yang mana blognya penuh dengan resepi-resepi masakan dan juga isu-isu semasa yang dikemaskini. No wonder memang ramai visitors yang datang.

Yang satu lagi memang tak asing juga, benashaari dengan tajuk entry "NUFFNANG bikin lawak raya kat aku nehhh !!". Tengok tu dua sekali e-mail mengenai cek yang sedang di dalam perjalanan. Good point about his blog adalah memang kerapkali update. I am sure more than 10 times per day.

Apa-apa pun yang penting minat kita yang suka berblogging. Income akan datang dengan sendirinya. Yang penting dapatkan hits yang tinggi.

21 comments:

Encik Tikus said...

betul tue ;D

Amir Izzat said...

wah! semuanya dha baca..memang syok ar..hehe..aku lak..entah bila nak dapat..

ops..nuff ko lak macam mana? ok tak? hehe..

Bro Framestone said...

bro baru sebulan dpat BE.. ok la.. xde la kencang pun...

tapi xtu bile nk cash out

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

J.M.R said...

diorg ni mmg cth terbaik utk blogger2..

DaHLia said...

Nuffnang memang terbaik wokkkkkk!!!

Lagenda said...

Seronoknya tgk kwn2 dpt income yg tinggi2..Isk..isk..isk..dasat!

Sumijelly said...

best kan kalu dapat mcm tu...
emm.bila la nak mencecah mcm tu..
untung derang kan??


http://sumijelly.com

chenta said...

betul!tapi nak kene rajin la..baru boleh dpt mcm tu ^_^

Raph said...

so cara nak dapat kene rajin blog ke? takde tips lain

nabilah said...

bes jadi blogger hebat macam diorg...sekali dapat BE,banyak duit dapat..

relevan said...

Serius aku pun semakin galak berbloging ni..memang boleh buat duit punya..biar pun pelan2 tapi lama lama sedikit sedikit menjadi buncit -- eh?...menjadi bukit..

ardinihumaira said...

dni pun InsyaAllah besok lusa dapat cek... nuffnang best! ;)

eelobor said...

yang penting tumpu pada minat dulukan? pastu baru fikir target

PinQib said...

biler la nak boleh cash out ni??

huuhu

CahayaMatakuYangMenyaksikan said...

teruskan menulis..

ProfHariz said...

Sabar menanti.. weee~

farah said...

menag nuffnang boleh buat duit tp yang sakit hatinyer bila arningsdah byk tibe2 status glitterati tu kena tarik..sobs

azzey said...

Sharinginfoz: sy berblogging sbb sy mmg skekan blogging! x de paksaan @ tekanan....:)

hazman aka species1980 said...

blogging dengan secara enjoy dan cool adalah cara yang saya amalkan

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

salam..
nak jugak BE tu..huhuhu..ade petua lain ke slain dr blogwalking n blogging?huhuhu..mmg itu la yg sy buat sejak dulu..tapi kiciwaaa... :(

hans said...

yups
sambil blogging sambil dapat income sikit2
berfaedah kan blog
tu den suka berblog tu

P/S : Aku Maluuu