Pages

Wednesday, September 15, 2010

Gambar Raya Danish dan Afiqah

Memang sungguh happy Danish dan Afiqah menyambut raya kali ini di kampung halaman. Entahlah sebab apa maybe sebab diaorang dah besar kot.

Kenalah bermaaf-maafan kan, maklumlah adik beradik dua orang ni selalu gak gaduh kan.

Say peace. But nanti boleh berselisih pendapat lagi kan. Biasalah adat manusia kan.

Afiqah memang bawa balik kucing ni kat kampung. Memang tak berpisah dengannya tidur ke, nak makan ke, nak bergambar ke. Nasib baik pergi rumah orang tak bawa benda alah ni.

13 comments:

Lagenda said...

Seronok je bila tgk anak2 hepi kan?

ardinihumaira said...

;) comelnye bersalaman

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam.
kiut dua2 nye.
lepas salam tu berbalah ke dalam keta?
huhuhu...

the bert said...

yg lelaki pose lebey..tengelam yg pompuan..btw dua2 comel..

Nina Nurziana said...

nice pic ;)

Kyuubi_85 said...

haha.. mcm aku juga dulu,.. tiap hari begaduh dgn adik berdik... pastu baik semula.. lucu haha

Kancilbiru said...

amboi comel jer dua2 orang...:)

noor afzan said...

cutenya dorang..
tahun ni tema ijau yee..

appledia said...

Raya2 ni..bebudakla yang paling seronok kan?

Kaseh NazLieza said...

comel yg amat!

relevan said...

Beraya kat kampung memang menyeronokan..

azzey said...

Sharinginfoz; besele budak2 kan...ada sesetengah tu lg bwk bantal busuk ke sana sini...hi3....

~aSHa~ said...

bila nak tgk bapak n mak anak2 ni..ehehehee