Pages

Thursday, September 30, 2010

Tudung Cantik, Jom Terjah

First of all nak ucapkan terima kasih kepada adorable muslimah yang telah memperbaharui iklan di sharinginfoz sehingga 31 December 2010. Jom kita tengok apa yang terbaru di adorable muslimah.

Memang banyak benda yang baru, antaranya swirly fest scarf, materialnya adalah chiffon yang berkualiti tinggi pada harga RM30, sesuai digunakan untuk kerja, kasual, hari raya dan of course nak pergi kelas pun boleh juga.

Seterusnya, juiced berry double body mist, ianya 100% diimport dan baunya lembut. Boleh dipakai selepas mandi tak kiralah shower or bath. Bau yang harum akan menyegarkan kita. Ianya berharga RM49.

Yang ni Alix Dress at RM58, juga menggunakan material chiffon berkualiti tinggi. Dengan bercorakan bunga akan lebih menampakkan sifat keayuan pemakai.

Nak tahu lebih lanjut apa kata kita visit adorable muslimah.

10 comments:

DKosongLapan said...

ermmm...bagoih macam ni.,...sambil menyelam minum ayor.....dapat jugak income sikit.....

P/S: tapi yg jadi model tu lawo leee....hehehe

amirah said...

tggu ongkos ckup dulu baru leh online shop lagi..hukhukhuk

sahromnasrudin said...

salam..semoga biz org kiter terus maju kan

relevan said...

* Wanita islam sememang nya ayu bila bertudung..

nabil_potter said...

thanks for da info :)

~ ReD ~ said...

dulu slalu rajin on9 shopping sbb xde ms nak jenjalan g shopping

Makanan Aka-Ala Fear Factor [Asia]. Ada Beranikah Anda Makan?

Kancilbiru said...

wahh terus maju bersama sharinginfoz!

ardinihumaira said...

dni suka tudung2 dia :D

abang ensem said...

camne nak beli iklan??

Sharinginfoz said...

D08: menyelam sekali sekala

kancilbiru: thanks terutamanya kepada semua yang selalu datang blog ni

abang ensem: nanti saya e-mail details