Pages

Wednesday, September 29, 2010

Hadiah Apa Yang Paling Anda Suka?

Sebut aja hadiah semua orang pasti suka kan. Tapi tahukah kita hadiah apa yang paling orang suka. By the way, mengikut kajiselidik ke atas 276 orang, lebih daripada separuh menyukai hadiah berupa wang. Yalah dengan wang kita boleh beli apa yang kita nak kan.

10% daripada mereka suka pada coklat. Maybe yang ni adalah daripada golongan wanita. Lelaki tak berapa suka sangat dengan hadiah coklat ni kan.

Agak-agaknya yang 24% suka lain-lain tu apa benda ya? Maybe jam, kasut dan pakaian? Apa pandangan anda semua?

17 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun suka hadiah duit jugak, tak pun top up..hehehehe

Lagenda said...

Rasanya, mak termasuk dlm golongan 24% yg lain2 tu. Paling besh, dpt hp ke..dpt lappy ke..miahaha

DKosongLapan said...

errmmm....biase....sape tak suke dapat duit kan????.... dapat duit kite bulih beli bende yg kite nak pulak.....kan???kan???

~aSHa~ said...

emas...

relevan said...

Suka hadiah..sebab dapat hadiah tu Free..jika berbayar tentu tidak suka..

maslinamansor said...

mas suka barang2 mahal... hehehe.

amirah said...

betul la..kalau duit boleh beli apa2 yg kita suka..tapi kalau dapat apa2 hadiah pun dah boleh buat kita happy...

a n a s t a s y e a said...

Kalau dapat duit boleh beli apa yang diingini. =)
anstasyea

the bert said...

apa2 pon boleh..org nk kasi bert amek je..

fairus said...

Nak mintak hadiah rumah banglo sebijik boleh..?

appledia said...

DUIT opcos!^_^
Tapi kalo oang da bagi amek aja...^_^

ardinihumaira said...

dni tak kisah apa2 pon :D

Wahida Nasution Thakhrim said...

saya pun masuk dalam kategori lain2.. kalau dapat hadiah kasut ke, handbeg ke, minyak wangi ke, set alat solek ke saya suka sangat.. duit bukan la tak mahu tapi sedikit tanda ingatan buat hadiah tu istimewa..

AngahSayang2314 said...

hehehe kalau angah pun suka wang sebab bole beli apa yg hendak hehehe

virgo_mania said...

belum terima hadiah birthday dari si dia.. :(

Kazaztan Team said...

hadiah yg diberi mengikut keperluaan saya ketika tu..cth ye...jam rosak...hadiah ye jam...kalu ketika itu handphone rosak...ahahhah hadiah ye handphone...ehhehehehe

azzey said...

sHARINGINFOZ: SKER GAK DPT DUIT NIH.....SNG NK BELI APA!