Pages

Friday, September 24, 2010

Afiqah Sakit Mata

Kesian kat Afiqah dah beberapa hari tak pergi ke sekolah sebab sakit mata sebelah kanan. Harap-harap next week dapatlah pergi ke sekolah kembali. Tapi macam cool aja Afiqah ni even mata sepet sikit, tapi dah kurang sekarang.

14 comments:

Lagenda said...

klu tak salah mak, titiskan air susu ibu paling cepat mujarab.

Kalau ibunya tak ada susu ( x ada baby kecik yg menyusu ), leh mintak sket kat makcik dia ke, jiran ke..

relevan said...

Ada banyak jenis sakit mata ni..ada yang boleh buat mata jadi kelabu..ada yang sakit sangat bila tunduk..

Harap Afiqah cepat sembuh..

amirah said...

next week boleh pegi skolah..!! : P

iza said...

Org dulu2 kata kalau sakit mata,jgn dikata sakit mata.....
kena kata sakit punggung.....
hehe..

LiNda said...

tepek asam jawa

saya afi. said...

ketumbit ek? siannye

iqbalsyarie said...

alahai...kasihannya ;(

Entry Baru:
-Yelah,saya ni orang asing...
-Ulama Politik ?

rasp said...

cian dia...smoga cepat sembuh!

lydzar said...

get well soon afiqah

DKosongLapan said...

alahai ciannyee......bagi beghehat (berehat) dulu leee......ghasenye (rasanya) mike pun kene berjage2 dah niii......soghang kene....yang lain pun ade peluang nak kene ni...

Tak Mesghe Pelanggan

Sharinginfoz said...

lagenda: alamak takkan nak mintak ngan jiran, macam2 le mak ni

dear all: thanks for your suggestion and wishes

azzey said...

Sharinginfoz: Afiqah dh okay ke?

Sharinginfoz said...

azzey: alhamdulillah dah ok ada le beberapa hari tak ke sekolah

Angin Selat Melaka said...

Assalamualaikum...
Sakit mata ni boleh jadi disebabkan ada kuman2 resdung yang bersangkut di akar mata, membuatkan mata selalu berair, gatal dan bengkak. Hapuskan kuman2 tersebut dengan mencuci akar mata melalui kaedah ini:

Mencuci mata dari kuman melalui akar

Kaedahnya sungguh berkesan menghapuskan kuman secara halus dan selamat.