Pages

Friday, September 17, 2010

Biskut Raya Ada Lagi Tak?

Masa dalam mood raya kan? Biasalah kan syawal sebulan. So macam mana ngan kuih raya or biskut raya, masih ada lagi ke?

Actually lepas raya pun itulah waktu yang terbaik untuk kita makan biskut raya kan, maklumlah masa raya nak makan pun tak larat sebab pi aja rumah orang mesti ada biskut raya kan?

23 comments:

Kancilbiru said...

tinggal beberapa bekas lagi...huhuhuu

Anne said...

banyak lagi biskut, ni baru raya ke-8. boleh la bertandang ni ye:)

appledia said...

Wah2 banyak giler stock!

Lagenda said...

Tu yg manyak2 tu, sekut kat umah sharing ke?? Banyak giler..

Lia3003 said...

beskut raya umah saya tak laku lah.. takde sape datang raya... hua hua.. kitorang pun x makan sangat kuih raya.. hoho

Sharinginfoz said...

lagenda: tak le yang ni rumah mak mertua punya, kat rumah sendiri ada le beberapa bekas aja

ardinihumaira said...

ada lagi.. hehe... ni duk blogging makan tart nenas ;p

~ ReD ~ said...

ada je kuih raya tapi tak banyak laa.. dan x makan pn. simpan buat stok makanan kalau ada tetamu nk dtg beraya..

naz said...

balance santak ratah je bro

Sumijelly said...

wah... ada jugak kuih raya..
umah sumi... jgn kata kuih raya..
balang raya pun tak ada..
sebb tak beli........hahahaha

Sumijelly.com

sahromnasrudin said...

salam..masih byk coz smlm br sampai dr kampong

noor afzan said...

ada byk lagi biskut.
lalu tak lalu je la nak makan.
hoho~

Redbloodsnow said...

zie still byk lg stock biskut raya. coz weols beli stock byk²...over kan..hahha :P

AngahSayang2314 said...

slmt hari raya...

oittt banyak kuih raya... tuee

Siti Shahidatul Asmidar said...

illek...memang beli tak banyak. masa raya hari tu pun buat juadah lain..

DKosongLapan said...

ade lagiii....awei lagi ni....tunggu minggu depan.......tingei habok je leee........ itupon kalo tuan ghumah tak makan habok yg tinggei tuuu

relevan said...

Ada sikit lagi..ingat petang ni kuih siput pun akan tinggal serdak...

Rina (◕‿◕)✿ said...

ade~. tp rina beli biskut raye sket je..so no hal la hehe

Anna Boleyn said...

masih banyak lagi.. raya kan sebulan. so, stok kuih raya pon suntuk sebulan la kan. hehe :)

p/s : jom datang blog anna boleyn tengok header and layout baru. Okay tak??? ke..lambat loading? :)

Kaseh NazLieza said...

wawawa..byknyer kuih raya..ehehehe

miss nina said...

tak sempat nak bawa kuih raya ke kulai.. clear stock.
sudahnya tapau kuih dan kerepek dari kedai untuk bekalan open house di johor

alinac lover said...

btol tu..skg ni msim makan biskut raya

azzey said...

Shariinginfoz: byk biskut raya tu.......:)