Pages

Wednesday, September 15, 2010

Keputusan Terkini Liga Juara-Juara: Manchester United 0-0 Rangers

Keputusan Terkini Liga Juara-Juara 2010/2011:
  • Manchester United 0 vs Rangers 0

  • Twente 2 (Janseen 20, Milito: gol sendiri) vs Inter Milan 2 (Sneijder 13, Eto'o 41)

  • Bremen 2 (Hugo Almeida 43, Marin 47) vs Tottenham 2 (Pasanen 12: gol sendiri, Crouch 18)

  • Lyon 1 (Bastos 21) vs Schalke 0

  • Benfica 2 (Luisao 21, Oscar Cardozo 68) vs Tel-Aviv 0

  • Bursaspor 0 vs Velencia 4 (Costa 16, Aduriz 41, Pablo Hernandez 68, Soldado 76)

  • Barcelona 5 (Messi 22, 45, Villa 33, Pedro Rodriguez 78, Daniel Alves 90+) vs Panathinaikos 1 (Govou 20)

  • Kobenhavn 1 (N'Doye 87) vs Rubin 0
Sumber: UEFA

PREVIOUS ENTRY
Keputusan terkini bagi perlawanan liga juara-juara / champions league antara Manchester United dan Rangers akan di update kelak. By the way, perlawanan liga juara-juara ini akan disiarkan secara langsung di Astro ESPN channel 812 pada 15 September 2010 (esok) pada pukul 2.40 pagi (waktu Malaysia).

Mengikut telegraph, barisan kemungkinan adalah:

Manchester United (probable, 4-3-3): Van der Sar; Neville, Ferdinand, Vidic, Evra; Fletcher, Scholes, O’Shea; Rooney, Berbatov, Nani.

Rangers (probable, 4-5-1): McGregor; Foster, Bougherra, Weir, Papac; Naismith, Davis, Edu, McCulloch, Whittaker; Miller.

Nota: Inter Milan adalah juara liga juara-juara bagi tahun 2009/2010 dan dalam sejarah, Real Madrid adalah pasukan yang paling banyak menjadi juara iaitu 9 kali.

Man Utd telah menjadi juara sebanyak 3 kali manakala Rangers tidak pernah menang. Apa-apa pun kita ikuti nanti keputusan terkini.

KEPUTUSAN TERKINI LIGA UEFA JUARA-JUARA EROPAH (24 NOVEMBER 2010)

6 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
NAK TENGOK KE MU BERMAIN ? TAK ADA RASA2 . MESTI MEMANG PUNYA !

hamzah ian said...

apesal la gua tak minat bola.. hahaha

kak ina kl said...

kecian bila tenguk cuma berapa orang ajer yang minat dgn bola sepak malaysia..kalau omputih punya..punyalah ramai yang minat..pelik bin ajaib kan

relevan said...

Suka pasukan bolasepak Terengganu..

Anonymous said...

Corak permainan Malaysia langsung tiada kualiti dari pelbagai aspek termasuklah hantaran silang,hantaran jauh dan pendek. Mereka perlu memahami konsep 'total football' terlebih dahulu. Lihat cara permainan nani(Manchester United). Boleh dikatakan semua hantaran yang beliau lakukan bagaikan 'masterpiece'. Pasukan Harimau Muda ape ada? Lebih baik tukar kepada Kucing Muda je. Pasukan tak segah nama. Lawan tgk pun gelak2.

shunsuke said...

Ramai antara kita yg minat bola terutama EPL tp xtau pasal
fantasyfootball.Myb ada gak yg xminat bola n langsung xambil tahu pape
pasal bola

Fantasyfootball ni adalah pertandingan dimana kita buat team then
select player yg
kita suka n rasa bagus utk dreamteam kita.

Kat Malaysia pertandingan ni free xperlu bayar seposen pun utk
pendaftaran tp hadiah boleh tahan!



Antara fantasyfootball yg ada kat malaysia


http://fantasy.sports.mylaunchpad.com.my/
-hadiah bulanan RM3500
-overall RM15000
-anjuran maxis malaysia
Tp dah ramai yg join ni,so change nak menang pun nasib2 la..



Paling Baru yg ni...


http://fantasyfootball.dominos.com.my/invite.php?id=139


-hadiah bulanan stock pizza setahun
-overall RM10k
-anjuran damino pizza
yg bestnya,ramai yg xtahu fantasyfootball yg ni n yg join rata2 baru
nak cuba2..kira dorang ni sayur jer

dlm fantasy dominos ni gua ada buat liga ..We All Hate MUFC...(hahaha)


Note ! Utk yg berminat dpt info lain leh email gua n subject dlm email
sbg "Malaysia Fantasy Football"

Chelsea! Chelsea !!! Chelsea!!!