Pages

Monday, September 20, 2010

First Time 1,000 UV Sehari Untuk Seminggu: Blogging Tips

Nak ucapkan terima kasih kepada semua pelawat sharinginfoz kerana buat pertama kali setelah hampir setahun berblogging blog ini telah merekod 1,000 unique visitors (UV) sehari selama 7 hari berturut-turut. Di samping itu, dapat merekod lebih 10,000 UV dalam seminggu.

Tanpa pelawat yang sering datang ke blog ini, ianya tidak dapat dicapai. Bosan-bosan boleh baca lagi mengenai tips mudah tingkatkan trafik dan tips mudah SEO.

Just ringkasan untuk blogging tips:
  • Selalu update blog
  • Amalkan KISS (keep it short and simple) principle dalam penulisan
  • Update isu semasa yang orang tengah perkatakan
  • Belajar SEO sikit-sikit
Sekali lagi terima kasih semua di atas sokongan.

34 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhhh!!! :)

al-lavendari said...

tahniah .. hebat tu !

makdara TERDIVA said...

wah! cayalah! tahniah!

bab yg lain2 tu dah dipraktikan..tp bab SEO tu mcm lembap sikit MDT nak fahamkan..haishhh!

Kyuubi_85 said...

haha.. mantaplah.. aku nak sampai 100 sehari pun payah.. hahaha

Lagenda said...

tahniah otai..

JAI said...

Tahniah bro..hebat wehh..pasni kita belajar bab SERP pulak

~ ReD ~ said...

bro mmg gempak! TAHNIAH!;)

maverick said...

alamak...power seh...banyak lagi nak study nih...

relevan said...

Tahniah lagi..kerjasama sangat penting..

Azman Roslan said...

gempak gila.. heheh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lambat lagi lah nak 1 K :P

Encik Tikus said...

rezki lu murah la bro ;)

Anna Boleyn said...

wow wow wow wow. bila agaknya HLN nak jadi cmtu ek... heee~ tahniah~ :)

Thristhan said...

Wow, banyak hits tu. Must visit your website for tips :)

sarah-najwan said...

tahniah...

saya nk dpt 50 pom pyh sehari..huhu

xpe..masih baru lgi..baru aktip..

luahfikiran said...

SALAM,
KITA NI KAN SALING MENYOKONG. TERUSKAN BERBLOGING

AngahSayang2314 said...

wah...dah berjaya la bro tahniah yer

maslinamansor said...

cam na nie... mas 100 visitors pun susah nak lekat... hehehe

ardinihumaira said...

^__^ tahniah.. bestnya kan.. dni teringin juga

~aSHa~ said...

wowww.....
tapi sy mmg suka yg KISS tu..ehehehee

Fina Fento said...

fuiyo. kagum.

rasp said...

wah! congrats bro!
smoga bertambah murah rezki u :)

Kaseh NazLieza said...

amat mnyukai cara sharinginfoz yg suka give n take..=))

DaHLia said...

yeahhh teruskan usaha!!
September memang beshhh!

nabilah said...

wahhh..hebat..tahniah...:)

hamzah ian said...

pergh.. gua tabik

izee said...

gempakk laa !! congratz...izee msih baru dunia blogger ini..byk bende xtau..tlg beri tunjuk aja boleh..other ways to contact u? can i

MuJE said...

tabik sama otai!

Sharinginfoz said...

dear all: thanks again for your support. masih banyak benda kena belajar

izee: boleh e-mail niksuhaimi77@gmail.com

Hime said...

tahniah :)

papadam said...

dushhh..... tunjuk ajar ku sifu :)

PinQib said...

bg tips sikit


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

lara said...

hebatnyeer..:)

zue said...

TQ for sharing..mmg tabek dkt u sbb dpt uv mcm tu..sy msh br still blur mcm mn nak buat mcm tu..