Pages

Tuesday, September 28, 2010

Pendapatan Eyriqazz Melalui Blog (Nuffnang)

Hari ni ada orang search dengan menggunakan keyword "pendapatan eyriqazz". Nampaknya orang dari Petaling Jaya ingin mengetahui berapa income yang eyriqazz dapat. Wow, nampaknya nama eyriqazz memang glamour betul.

By the way, kalau nak tahu berapa incomenya, latest entry bertajuk "Rezeki Berblogging | RM1K+m Pertama Kali", secara lebih tepat eyriqazz dapat mengumpul RM1,117.04 untuk dua bulan iaitu Ogos dan September termasuk dengan advertorial income. Tak tahu berapa banyak advertorial earnings yang dah dikreditkan. By the way, setakat ini eyriqazz dapat 4 advertorial iaitu Julai (2), Ogos (1) dan September (1).

Maybe secara kasarnya income from advertorial about RM300-RM500 satu entry (kalau salah maaf ya). Sekadar ingin meneka aja. Apa-apa pun itu hanyalah tekaan kerana I am sure siapa yang dapat tugasan ini tidak boleh reveal pada sesiapa mengenai incomenya sebab ianya part of the agreement. Anyway, berblogging for fun, income hanyalah sampingan kan.

18 comments:

Amir Izzat said...

wah! memang masyuk lah..rezeki..amir dalam masa dua bulan.. 50 hengget lepas lah..haha

Lagenda said...

Umangaii..bnyak gak pendapatan dia yek?

Kyuubi_85 said...

wah mantaplah. aku nak lepas 5o rgt pun nak tunggu setengah tahun.. huhu

Zala Wajik said...

semoga dimurahkan rezeki :)

Fina said...

rezeki :) alhamdulillah

cikgu isza said...

bilalah nak dapat camtu..
ehhh.. tetiba ada lambang RM kat mata ni..
hehehe

DKosongLapan said...

sonok bace income oghang through nuffnang....kita??? pelan2 kayuh laaaa

J.M.R said...

eyriqazz mmg bersemangt waja...

ken said...

banyaknya.. saya pun harap dapat begitu banyak =)

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaa! teruja dni tengok. kagum ;)

amirah said...

sepadan dgn usaha kut..bro nik punya income camne pulak? hihi

relevan said...

Lumayan beb..

fairus said...

Banyak tu...

AngahSayang2314 said...

wah masyukkkkk tueeeee rezekiiii

izee said...

bestnyerr..rezeki murah..

CahayaMatakuYangMenyaksikan said...

murah rzkinya..

toyolkiut said...

apa yg blh d kata hanya..
WOW!!

Zairie Husin said...

kalau nuff aku byk camtu aku menabung utk hantawan kawin.. hahaha... poyo je.. :D