Pages

Saturday, September 18, 2010

Beli Dutch Lady Dapat Tupperware, Sudu, Pinggan dan Macam-Macam

Memang betul apabila anda membeli barangan Dutch Lady dan kumpul bukti pembelian ianya boleh ditukarkan dengan macam-macam barangan i.e. bekas plastik kedap udara, set bekas plastik, set kutleri dan juga set pingan mangkuk.

Secara ringkasnya:
  1. Kumpulkan bukti pembelian, bagi melayakkan anda claim hadiah nanti

  2. Tebus hadiah anda. Pilih hadiah yang menepati jumlah mata anda

  3. Sila penuhkan butir-butir peribadi dan hantar
Senang kan. anyway tarikh tamat ialah sehingga 30 September 2010.

14 comments:

ardinihumaira said...

dni dah hantar 3 borang :D hehe..

sahromnasrudin said...

salam..nak antar kat ne??

DKosongLapan said...

Salam....
errrr....mike ade share ke ni??? hehehe

relevan said...

Ingat nak kena beli juga Dutch Lady ni..

Sharinginfoz said...

ardini: wow dah 3 kali hantar ya, banyaknya kumpul

sahromnasrudin: boleh hantar ke Promosi Serikan Aidilfitri Dengan Dutch Lady, Peti Surat 3203, 47507 Subang Jaya, Selangor or click "bukti pembelian" kat atas untuk maklumat lanjut

D08: sharing is power

Lagenda said...

best gak join contest2 nih yek?

noor afzan said...

dulu join yang milo tapi tak dapat.
agaknya tak sampai kot.

ahmad humairi said...

salam,

samalatu...

beli tapawer, sudu, pinggan dapat dacledi...

Kyuubi_85 said...

wah nak tmbh meriah.. diorg pun dpt duit masyuk gak sbb bnyk org nak join benda ni :) lyn ajelah.. hehe

velasrizal said...

mudahnya nk join contest ni..

kakyong said...

anak2 kakyong tak minum dutchludy...

azzey said...

Sharinginfoz: ada masa lg ni....hi3....

Jamilaton Adlin said...

Kite dah beriya2 hantar. Hati berbunga nak dpt 12 set sudu. Rupanya tak layak sb susu tepung yg dibeli adalah yg 123 dan 456. Depa nak yg ada gambar family jer. Frust you...

Anonymous said...

terima dah bekas plastic tapi dia hantar guna courier pakai beg plastik, tanpa apa-apa safety buble. bukak jer penutup kekas plastic dah pecah....