Pages

Wednesday, September 8, 2010

Kasut Raya Danish dan Afiqah

Raya dah dekat kan. Last weekend pi beli kasut untuk Danish dan Afiqah. Betul le bila beli masa puasa ni, penat jugak melayan lagat anak-anak ni terutamanya Afiqah. Memang kena ikut apa yang dia nak. Kalau Danish simple aja, janji size ada OK.

16 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun cerewet gak.satu plaza alam sentral tawaf br jumpa kasut..hehehehehehe :p calit ngan afiqah..

velasrizal said...

mesti sonok budak2 tu..

relevan said...

Kasut bapa dan mama bebudak itu dah ada ke?..

amirah said...

penat kan gi shoping...malas nak gi shoping...(alasan takde duetttt..hihi)

Sharinginfoz said...

elissmie: memang nak puaskan hati kan

velasrizal: memang suka sakan

relevan: kasut mak bapa tak apalah tak yah le letak sini

ProfHariz said...

bro dah kawin rupanya.. ingatkan muda2 lagi :P :)


New Entry ProfHariz
Bila Takbir Raya Bergema Hatiku...

azzey said...

Sharinginfoz: mmg anak pompuan ni byk ragamnya....kekadang satu mall dah tawaf, tp x jumpa jg yg berkenan di hati....hu3....

Anne said...

tak per..demi anak2. Kita mak bapak, tak kasut/baju baru pun still OK.

ardinihumaira said...

comellah kasut putih tu! waaa... kenan dni :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kena sabar dengan kerenah anak2 ni kann..

alahai, comel aje..


tahun ni anak2 saya pakai capal & sandal aje. Basuh jer kasut tahun lepas. Muat lagi.

hamzah ian said...

bangga sharinginfoz dtg blog gua.. pergh.. slamat raya...

Anne Boleyn said...

budak2 biase la kan. mcm anak buah.. die mengamok klu bwk bwli baju/kasut utk dia. bosan gamaknye..da asyik kena test ajeee... hehe

icee-yah said...

patutlah afiqah nak sgt kasut tu...mmg comel...:)

black_mel said...

nice2 kasut cantik....anak lelaki mmg slalunya x kisah..hehe..

AngahSayang2314 said...

semangat raya heheh
selamat hari raya

Joy said...

kasut anak ppuan cam byk aja pilihan..lawa² lak tu