Pages

Sunday, May 23, 2010

Jom Makan Donut JCo @Giant Kota Damansara

Pernah tak anda makan donut JCo? Saya semalam baru aja cuba, masa tu pi kat Giant Damansara. Rasanya bagi saya tak beza sangat ngan Big Apple. Tapi ramai orang cakap ianya lebih sedap. Entahlah maybe sebab kali pertama kot.Semalam beli 6 biji dan ianya dipack dalam kotak, kalau tak silap harganya RM12.50, macam tu le lebih kurangnya termasuk dengan tax.
Dalam kedainya tak beza dengan Big Apple, yalah dari luar anda boleh tengok diaorang tengah buat donut tu melalui kaca tu. So kalau kerja kat sini tak boleh le nak cilok sikit2 sebab orang nampak kan dan kebersihan kena dijaga kan.
Memang tak dinafikan kedainya memang moden memang ekskusif kan. Apa-apa pun yang belum cuba bolehlah cuba ya.

Since ada yang tanya dalam komen mengenai cawangan J.Co, saya sertakan tempat yang mana anda boleh cari donut J.Co ni (setakat 23 Mei 2010):
  • Pavillion, Bukit Bintang
  • Sunway Pyramid
  • Giant Kota Damansara
  • Johor Bahru City Square
  • Queensbay Mall, Pulau Pinang
  • AEON Bandaraya Melaka (akan dibuka)

18 comments:

Vin Tsen Gan said...

I prefer Big Apple =)

nazreenhashim said...

JCO ni ade cawangan lain x?

~ Ann ~ said...

sangat sweet la.. susah nak telan.. eheheheh

Himmat Singh said...

not bad xD

v!vi@n said...

i've never try jco b4, always eat big apple only..but my fren said they are roughly the same...izit?

Hafiz Ismi said...

both is good!

jfook said...

I love J.Co donuts too. :P

DaHLia said...

Kuantan tadok..kalo ada, sure cuba

~ ReD ~ said...

Jco lebih segala2nya dari big apple. lebih coklat, lebih padat, lebih juicy. segala2nya lah..hehe

rasp said...

lama dah tak pekena Jco...
leh cari le nanti...

Kaseh NazLieza said...

penah rse donut Jco ni...rse boleh tahan..

noor afzan said...

aumm..sedapnya..

miss nina said...

donut ni memang menarik selera saya :), color cantik2
dah perbah cuba makan 2-3 kali di city square, jb

big apple lagi best~~ n yummy :)

Solehah said...

suka yg plain tu je..

icee-yah said...

tak pernh try..ade tak yg sesedap alien big apple?

azzey said...

Mmg suka donut Bug Abble...Jco x pnh cuba.....cam sedap je.....

fndrocka said...

very informative

Anonymous said...

jco lagi sdap...n buatan die kemas n bersih tp big apple skang ni design die da bersepah n pengotor...