Pages

Thursday, May 13, 2010

Ekonomi Bagus Business OK Iklan Banyak

Apa kaitan ekonomi bagus dengan iklan nuffnang ni....anyway biasanya kalau ekonomi bagus, then rakyat pun confident dengan hal-hal berkaitan dengan ekonomi dan juga yakin untuk membuat pembelian.

Bila rakyat dah yakin, then syarikat yang mengeluarkan barangan dan perkhidmatan pun tak kisah untuk mengeluarkan perbelanjaan untuk melariskan jualan mereka, so salah satu benda yang diaorang buat ialah marketing, i.e. melalui iklan sama ada guna newspaper ke, television ke or melalui internet, i.e. bagi duit kat nuffnang pas tu nuffnang akan letakkan iklan kat blog.......

10 comments:

Kancilbiru said...

betul..haritu masa awal2 tahun sikit jer iklan...

Kancilbiru.com

Matjoe said...

betul betul betul.

tp public mutual xde dlm 13 fund house tu

encik tikus said...

Xpaham lah..

|| NaFiRaa || said...

yang best nye.. blogger pon dapat tempias kan~:)

et said...

ooo.dari situ rupenyer nuff dpt duet.

Lt. fDanialz said...

nuffnang pon asyek tido jer huhu


Panduan Menghadapi Hati Yang Kosong Dan Putus Cinta

Mohd Adziim said...

Patut makin banyak je iklan nuffnang.

Razis said...

ekonomi bagus untuk kebaikan semua

Solehah said...

bagus2..harap terus meningkat lagi..

miss nina said...

lega sikit buka blog nampak entri utama :)

ekonomi naik= income pun ada can nak naik