Pages

Tuesday, May 18, 2010

AirAsia's Promotion: One Million Free Tickets

Siapa tak kenal dengan airasia kan? Ianya sebuah syarikat penerbangan tambang murah. Tag dia simple aja "now everyone can fly". Sekarang ada promosi. Bermula hari ini sehingga ahad depan (18 May to 23 May 2010), airasia memperuntukan satu juta tiket penerbangan percuma untuk penerbangan dari 3 Januri 2011 hingga 8 Mei 2011.

Banyak destinasi yang boleh dipilih termasuk Thailand, Singapura dan China.

Apa-apa pun baca dahulu terma-terma yang ditetapkan sebelum anda membuat apa-apa tempahan.

Sumber: the star

16 comments:

Suliana said...

tengah fikir2 nak terbang ke mana ek:-)

ohmywtf said...

awww..too bad not sure about my schedule yet next year! :-(

Bro Framestone said...

oh tidak...

bulan ini bukan bulan aku mempunyai saving huhuhu

BroFramestone Blog

naz said...

wahhh peluang nie

Florence M. said...

tapi nak login kemain payah..error dari pagi tadi je..traffice jam agaknye.. heheh

http://myangelcraft.blogspot.com

maslinamansor said...

kenapa tak sampai 24hb....? bagila masuk gaji dulu... huhuhu

rasp said...

semalam godek2 gak...
tapi takat tgk & verangan laa hehehe

greenteacarm said...

haha :D cooooooool :) :) :) :)

Solehah said...

owh..nak gi tengok la..

Solehah said...

best2..nak gi check it out.

arekymz membuyau said...

hmmmm..
cam nakg bercuti je..
best ni..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah,,syoknya kalo hubby me banyak cuti..lalalala...

velasrizal said...

hmm blh la pk2 nk bawa fmly ke mana cuti sem ni..

Belajar Apa Tua -Tua Ni ?

icee-yah said...

waa..besnye...tq for the info..:)tak sbr nk tengok tmpt2 nye..

nairaariaa said...

hmm..ada rancangan baru la cam nie...huuu

Roxy zai said...

urmm..xda tiket free pi kL kaa??=p