Pages

Sunday, May 16, 2010

Segmen Kenali Blogger: Rasp

Blogger minggu ini ialah rasp. Catatan pertama beliau adalah pada bulan November 2007 iaitu dah lebih 2 tahun setengah. ianya bertajuk "all the best", rasp sangat suka membaca blog dan oleh yang demikian beliau mahu mencuba. suka dengan ayat ni, "well, at least now i've started something. jangan jadi hangat t**k ayam dah...." memang setuju dengan beliau yang blogging ni kena rajin dan jangan jadi setengah jalan sudah le kalau. lagipun kita kena buat something yang kita suka....Masa tulis entry ni, jumlah followers beliau adalah sebanyak 97 orang. so rasa sekarang dah lebih 100 kot, kalau belum lagi apa kata join le....anyway terlupa nak kenalkan diri rasp, dalam profilenya beliau tulis yang beliau adalah seoarang sweet sour loving mum, seoarang isteri, anak yang bertanggungjawab...... sorrylah guys, rasp dah pun kahwin..... boleh dikatakan beliau menulis setiap hari secara puratanya...
inilah anak beliau sapphire, gambar ni diambil lebih setahun yang lepas, memang sapphire enjoy sangat main benda alah ni tapi yang lagi enjoy adalah sapphire's dad sebab bapaknya yang control kereta tu bukannya anaknya...... by the way, tulisan beliau banyak berkisarkan peribadi dan kehidupan....

nak tengok lagi gambar anak rasp, silakan... saya letakkan beberapa keping gambar lagi untuk tatapan semua....I am sure that she is so happy to have sapphire as her daughter. daripada gambar-gambar sungguh ceria sekali kehidupan yang dikecapi. semoga semuanya OK. memang banyak kisah2 mengenai seorang kehidupan sesorang yang mempunyai anak, banyak yang dikongsi.

beliau juga ada berkongsi mengenai khasiat air pegaga. sebagai contoh untuk mengurangkan asma, demam, kencing manis dan banyak lagi.....so kalau nak tahu lebih lanjut mengenai rasp, jangan lupa coloteh rasp.....

7 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~

bestnya~

^^

comel2~

jard the great said...

mmg chumel =)

Mohd Adziim said...

Rasp ? sempena buah Raspberry ?

Dulu saya hangat2 taik ayam berblog ni. Entri pun mengarut sahaja.
Sekarang sedang cuba grow up dan berblog secara berhikmah.

velasrizal said...

hmm menarik gak blog dia ni..byk info yg berguna..

ct fad said...

sy ni bru je start berblog dlm bln feb 2010,dulu suke bc org punyr,bile dah de blog sendiri..baru tau nape org suke berblogging..
http://puteriyasminsayang.blogspot.com

~ ReD ~ said...

saya pun macam Mohd Adzim tu..:D

rasp said...

sungguh tak ku sangka....
tetiba blog ku diterjah...tq tq tq...
berbunga2 hati nie...
and syukur i still blog till now...
takde jadik "hangat2 t**k ayam" tu..
walopun tak pamos amos but i simply
blog coz i love blogging :D
and yes kepada Mohd Adziim & Red..
RASP as in raspberry ;)