Pages

Tuesday, May 11, 2010

Yunalis@Yuna Free Hair????

Hmmmm tak sangka ada juga orang mencari "yuna free hair" kat google. Sorrylah kat blog saya mana ada gambar yuna free hair. hari tu ada buat entry mengenai lirik lagu dan sebenarnya. cuba besarkan kat atas tu, mengenai carian menggunakan google yang saya dapat from feedjit.

lepas tu saya cubalah pi kat google then type semula carian "yuna free hair" dan dapati ianya berada di first page dua terakhir dan ini ialah ringkasannya.

".. Lirik Lagu Dan Sebenarnya Yunalis@Yuna. By the way, gambar ini diambil from..... Korang pernah Iklan Yum Nam Hair Care kat TV? 1 day ago....."

Macam-macam kan, hmmmm saya pun tak tahu macam mana citer Yum Nam Hair masuk dalam entry ni.......

10 comments:

Ery Farieha said...

heh
takde keje crik psl yuna freehair

Sky0ne said...

hahaha...asal boleh je diorang nih...

syazwani thaharuddin said...

hahha ,
bese la tu,
name dekat2 :)

Nuraisyyah said...

hahahha..terkena sudah..engatkan btol2 ade yuna free hair..hahak :p

Mohd Adziim said...

Rezeki , ada juga orang datang ke blog anda.

salju said...

mcm2 lah...kadang2 perkataan lucah pun ada... padahal yang relate nya perkataan "cerita"..tapi tetap datang ke blog jgk...hehe tak pe..tambah traffik..

tq..berkunjung..
siap komen lagi..tuh..

et said...

errr.knp nak carik macam tu? xde hasil.

azzey said...

manusia nie pelbagai kerenahnye.....

✿nenek moden✿ said...

hahahaha..lucu deh..hehehe

darkbatman said...

pelik2..ahaha. tkpe bro free traffic utk blog ko.